Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Szerintetek jó ajándékok ezek...

Szerintetek jó ajándékok ezek karácsonyra? Ezeket kérjem? Vagy tudtok ötletet adni? 11/L

Figyelt kérdés

Eddig ezeket kérem:

One Direction CD (ezért ne szóljatok le, szerintem tehetségesek)

Parfüm

Hajnalhasadás könyvbe

Ruhák (két nadrág, két póló, egy csizma, több nem is kell)

Hajvasaló

Pénz (1000-5000 Ft, gyűjtök, csak nem tudom még mire xd)

Világítós körömlakk (ami a sötétben világít)

Ti mit kérnétek a helyembe? Drága dolgokat nem kérhetek, nincs rá annyi pénzünk, hogy én most laptopot, iPhonet meg ilyesmiket kérjek. Nem csak erről szól a karácsony, például én úgy szeretem díszíteni a fát, leülni enni a karácsonyi kaját, nézni filmet, társasozni...meg leülni a szobámban, és ott nézni a karácsonyfát, meg érezni azt a finom fenyőillatot...szóval nem csak az ajándékozásért várom az ünnepet.:)

11/L

2012. szept. 22. 10:09
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

Már most ezen gondolkodsz? :D Nem baj, én is korán kezdek készülődni, mert imádom azt is...

Szerintem jók ezek, de én a helyedben azt mondanám, hogy kérek mondjuk egy könyvet, egyébként meg lepjenek meg. :)

2012. szept. 22. 10:28
 2/25 A kérdező kommentje:
Igen, már most gondolkodok ezen...Majd novemberben előadom, hogy ezeket kérem. Mindig kérdezik, én meg elmondom nekik. Az a baj, hogy ha én azt mondom vegyetek nekem könyvet, apa hazaállít valami regénnyel, ami az ő korában menő volt...én szjg - t akarok kapni, meg hajnalhasadást. Nem Pál utcai fiúkhoz hasonló izéket.:DD
2012. szept. 22. 11:12
 3/25 anonim ***** válasza:
Félreértesz. Azt nyilván mondd meg, hogy milyen könyvet szeretnél (bár egyébként a Pál utcai fiúk, meg a hasonló "izék" nagyon jók, de hát azt kérd, amit te szeretsz...), csak azon túl a többire mondanám, hogy lepjenek meg.
2012. szept. 22. 12:08
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy ezt csak a szüleidtől kéred-e. Mivel, ha igen és nincs sok pénzetek, ez elég nagy kiadásnak tűnik.
2012. szept. 22. 13:07
 5/25 A kérdező kommentje:
Amúgy a nagyon drága dolgokra nincs pénz, de ezekre igen...szerintem.:) iPhonera fogok gyűjteni, a mostani telefonom béna, pedig érintős...One Direction CD 4000-5000 Ft, hajvasaló is egész olcsó, parfüm 3000 Ft, körömlakk max. 500-600...szerintem. Ruhákat meg tél elején szoktam kapni, szóval azt nem is kérek karácsonyra mégse. A gond, hogy van egy tesóm, és neki is kell ajándék, így nekem nem jut olyan sok minden...mert régen csak egyikőnkre 30.000 Ft jutott ajándékozáskor, ma meg a fele.:S És azért valljuk be, karácsonykor még is jó érzés megkapni azt amit akarsz. De nem csak ezért várom...Na, akkor most már olyan válaszokat kérek, hogy mit kérjek, meg ilyesmi...
2012. szept. 22. 13:34
 6/25 anonim ***** válasza:
Igen ám, csak te míg álmodsz, nem tudod a szüleid mennyit dolgoznak azért, hogy neked ez meglegyen. Inkább őket kéne meglepned valamivel az egész éves munkájukért, azt írod, gyűjtesz, nahát akkor gyűjts még egy kicsit és fizesd be őket vmire (masszázs stb..)
2012. szept. 22. 15:58
 7/25 anonim válasza:

13 éves vok, és én is kértem parfümöt karira, de nem is használom :/ kérjél ékszereket :)))

én már nyár óta várom a karit!!!

2012. szept. 22. 16:41
 8/25 A kérdező kommentje:

Ők soha nem fogadnak el tőlem semmit.:/ Apának csináltam sütit névnapjára, és nem fogadta el...mert azt mondta, hogy az a fő, hogy én legyek boldog, és akkor már ő is boldog. Sajnos jelenleg 0 Ft - m van, nem is tudnám befizetni őket valamire.:/ :S Parfümöt mindig használok, ha van, ékszer meg...mostanában tetszenek a baglyos nyakláncok, csak nálunk tuti nem lehet kapni...Azért köszi! :) Tudom, hogy sokat dolgoznak, ezért nagyon tisztelem őket.=)

Szerintem ezeket kérem...a könyvet előbb megkapom, azt mondta apa.Tényleg köszönöm mindenkinek!

2012. szept. 22. 17:14
 9/25 anonim ***** válasza:
Szerintem tökéletes ajándék. Bár nem értem mi szüksége egy 11 éves kislánynak parfümre meg hajvasalóra de a többi okés. Inkább kérj helyettük könyvet vagy egy nemtudommit
2012. szept. 23. 17:31
 10/25 A kérdező kommentje:

Hajvasaló azért, mert néha szeretnék göndöríteni rajta, meg ilyesmi.:DD

Parfümöt meg egyszerűen szeretek használni, ha otthon látok testpermetet, parfümöt, az első, hogy befújom magam, mert imádom.:D

Úgy akarom, hogy oda nyomom a listát a kezükbe, és könyv helyett meglepit vegyenek nekem, mert a Hajnalhasadást előbb kapom meg, más könyv meg jelenleg nem nagyon érdekel.=)

One Direction CD

Parfüm

Meglepi a könyv helyett.

Ruha nem, mert karácsonyra nem kapok, szóval ez helyett meglepi.:D

Hajvasaló

Pénz

Világítós körömlakk (ha nem találnak, akkor nyaklánc).

De ha valamit nem kapok meg karira, akkor azt úgy is megkapom máskor, szóval nincs gond.:)

Köszi a válaszokat!

2012. szept. 23. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!