Szerintetek jó ajándékok ezek karácsonyra? Ezeket kérjem? Vagy tudtok ötletet adni? 11/L
Eddig ezeket kérem:
One Direction CD (ezért ne szóljatok le, szerintem tehetségesek)
Parfüm
Hajnalhasadás könyvbe
Ruhák (két nadrág, két póló, egy csizma, több nem is kell)
Hajvasaló
Pénz (1000-5000 Ft, gyűjtök, csak nem tudom még mire xd)
Világítós körömlakk (ami a sötétben világít)
Ti mit kérnétek a helyembe? Drága dolgokat nem kérhetek, nincs rá annyi pénzünk, hogy én most laptopot, iPhonet meg ilyesmiket kérjek. Nem csak erről szól a karácsony, például én úgy szeretem díszíteni a fát, leülni enni a karácsonyi kaját, nézni filmet, társasozni...meg leülni a szobámban, és ott nézni a karácsonyfát, meg érezni azt a finom fenyőillatot...szóval nem csak az ajándékozásért várom az ünnepet.:)
11/L
Már most ezen gondolkodsz? :D Nem baj, én is korán kezdek készülődni, mert imádom azt is...
Szerintem jók ezek, de én a helyedben azt mondanám, hogy kérek mondjuk egy könyvet, egyébként meg lepjenek meg. :)
13 éves vok, és én is kértem parfümöt karira, de nem is használom :/ kérjél ékszereket :)))
én már nyár óta várom a karit!!!
Ők soha nem fogadnak el tőlem semmit.:/ Apának csináltam sütit névnapjára, és nem fogadta el...mert azt mondta, hogy az a fő, hogy én legyek boldog, és akkor már ő is boldog. Sajnos jelenleg 0 Ft - m van, nem is tudnám befizetni őket valamire.:/ :S Parfümöt mindig használok, ha van, ékszer meg...mostanában tetszenek a baglyos nyakláncok, csak nálunk tuti nem lehet kapni...Azért köszi! :) Tudom, hogy sokat dolgoznak, ezért nagyon tisztelem őket.=)
Szerintem ezeket kérem...a könyvet előbb megkapom, azt mondta apa.Tényleg köszönöm mindenkinek!
Hajvasaló azért, mert néha szeretnék göndöríteni rajta, meg ilyesmi.:DD
Parfümöt meg egyszerűen szeretek használni, ha otthon látok testpermetet, parfümöt, az első, hogy befújom magam, mert imádom.:D
Úgy akarom, hogy oda nyomom a listát a kezükbe, és könyv helyett meglepit vegyenek nekem, mert a Hajnalhasadást előbb kapom meg, más könyv meg jelenleg nem nagyon érdekel.=)
One Direction CD
Parfüm
Meglepi a könyv helyett.
Ruha nem, mert karácsonyra nem kapok, szóval ez helyett meglepi.:D
Hajvasaló
Pénz
Világítós körömlakk (ha nem találnak, akkor nyaklánc).
De ha valamit nem kapok meg karira, akkor azt úgy is megkapom máskor, szóval nincs gond.:)
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!