Karácsonyra ajándékok, ötletek?
Már most azon gondolkozom h karácsonyra mit lehet készíteni/venni édesanyámnak, édesapámnak, nevelőapámnak, mostoha anyámnak, kisfiúknak(5-7 évesek), 16éves lánytesónak, 3éves lánytesónak valamint nagyszülőknek. Lehetőleg kevés pénzből(fejenként 2-3ezer)
köszi mindenki válaszát L/18
Jó, hogy már most felmerült benned, hiszen ha apránként veszed meg, akkor nem érzed meg annyira anyagilag. :)
5 éves kistesónak valami mesekönyv, kisautó, színező, esetleg egy komolyabb ceruza készlet.. ilyesmik.
7 évesnek szintén mesekönyv, vagy autó, esetleg mese dvd.
Szülőknek pedig, hát nem tudom. Ezek a szokásos ajándékok: váza, fényképalbum, egy üveg ital, fényképkeret, esetleg egy szép karkötő v nyaklánc, porcelán, anyának olcsóbb pohár vagy étkészlet, egy szép falikép.
Lánytesóknak:
kicsinek: baba, mesekönyv, társas, mese dvd, kis fésülködőszett
Nagyobbnak: könyv, egy szép bögre, telefontartó, vagy telefondísz, íróasztali lámpa. ilyenek :) a lányok ugye mindennek örülnek. :) vagy ha belegondolod magadat a helyzetébe, akkor te minek örülnél szívesen. akár egy szép pólóval is meglepheted.
nagyszülőknek:
egy márkásabb, szebb dobozú bon-bon, vagy valami ilyesmi, fényképalbum. stb..stb..
:D
Én hobbyboltokban kapható fadobozokat, képkereteket festettem, vontam be szalvétával, stb...
Ha olcsón szeretnél kijönni, nézz körül te is hobbyboltokban, szerintem mindenkinek tudsz személyre szabott ajándékokat készíteni.
Szia!
Most fa és üvegáru akció van a Kreativ Hobby boltban! Budapest Üllői út 18 szám alatti boltjukban. A 3-as metró Kálvin tér és a Ferenc körúti megálló között van a boltjuk!
Remélem tudtam segíteni, jó alkotást kívánok!!!
Üdv két gyermekes Anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!