Ajándékok karácsonyra már most?
Figyelt kérdés
Ti már vettetek ajándékokat karácsonyra? Minden évben ilyen korán elkezditek a vásárlást vagy ez most kivételes év? :)2010. okt. 21. 13:17
1/36 anonim válasza:
Karácsonyra még nem, de mikulásra igen, már veszem a különböző cukorkákat, csokikat, mert sokan gyerek a családban, és magam szoktam össze állítani nekik
2/36 anonim válasza:
Ez az év kivételes lesz, mert eddig december eleje tájékán vettem ajándékokat, idén pedig dec. 22-23-án fogok venni.
3/36 anonim válasza:
Miért ne, ha már most, sőt nyáron, vagy januárban van ötleted?? anyagilag sem lesz akkora érvágás. így legalább van idő gondolkodni h ki minek örülne, vagy ha éppen sk kell megcsinálni az is sok idő. Így biztos hogy személyes ajándékot kap, nem pedig olyat amiről látszik, hogy utolsó pillanatban kényszerből lett megvéve valamire majd használja alapon.
5/36 anonim válasza:
Nálam változó, hogy kinek mikor veszem az ajándékot karácsonyra.Vannak olyan ismerőseim,akik már január-február környékén elkezdik megvenni az ajándékokat.Ha tudják, hogy kinek mit szeretnének venni, teljesen igazuk van.Spórolni is jobban tudnak.
6/36 A kérdező kommentje:
Én is anyagi okok miatt kezdtem már el korábban a vásárlást.Ötletem sok van,csak ezt mind decemberben megvenni nem tudnám.Úgyhogy elkezdtem már szeptemberben és azóta is veszek egy-két dolgot.Ebben az is jó,hogy már most karácsonyi hangulatom van. :) Nagyon várom,hogy végre díszithessek,hogy a boltokban is karácsonyi hangulat legyen. Ti hogy vagytok ezzel?
2010. okt. 21. 13:30
7/36 anonim válasza:
Christmas forever!:D
Imádom a karácsonyt meg a készülődést rá.:)))
8/36 anonim válasza:
tudom, hogy ma nagyon divat utálni a karácsonyt meg ciki örülni, de én akkor is szeretem. Szeretem az illatokat, meg azt hogy mikor hazamegyek a teraszról a sok kis izzó pislog rám, az ablakban a gömbök, a lakásban a gyertyák, díszek, még tanulni is szívesebben ülök le. Megértem azokat, akik a családjuk miatt nem örülnek, főleg az olyanokat akik még fiatalkorúak és se költözni se változtatni nem igazán tudnak. Nekik kitartást és próbálják a legjobbat kihozni a karácsonyból. boldog ünnepeket mindenkinek, bár tudom korai még :)
9/36 anonim válasza:
Igen, ez most kivételes év. Senki nem kap semmit, ennél nagyobb meglepi úgysem lehet! :)
Amúgy, viccet félretéve: csóróság van. :(
10/36 anonim válasza:
Akkor nem csak én vagyok így vele, épp most ütöttem le egy kukásautót a teszveszen a fiamnak, karácsonyra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!