Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ajándékok karácsonyra már most?

Ajándékok karácsonyra már most?

Figyelt kérdés
Ti már vettetek ajándékokat karácsonyra? Minden évben ilyen korán elkezditek a vásárlást vagy ez most kivételes év? :)
2010. okt. 21. 13:17
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

14:11

Ettől én is tartok :) Már várom az arcukat,mikor kibontják :)) Meg attól is félek,hogy addig megveszik maguknak :S

2010. okt. 21. 14:17
 22/36 A kérdező kommentje:

14:13

Dupla ünnep :)

2010. okt. 21. 14:19
 23/36 anonim ***** válasza:
75%
Még semmit.De lassan már fogok venni.
2010. okt. 21. 14:21
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Már én is vásárolgatok a gyerekeimnek és tervezem kinek mit. Bár sok nem lesz belőle, mert gyesen vagyok, 2 gyerek van és van egy rahedli hitelünk és kiadásunk.

A rokonlátogatást én sem szeretem, mert kötelességből kell menni azokhoz, akik egész évben nem kíváncsiak rám. A nagyanyám "cipel" mindig el hozzájuk úgy, hogy mindenhol legyünk egy fél órát, mert karácsony van. Ide is menjünk, meg oda is.Persze nagyanyám szervezi meg. Én a várostól 15 km-re lakom, de mindig én menjek be hozzájuk. Igaz, a nagyanyámat hozzuk ki aznap, de nagyon unom már, hogy hozzánk nem jön senki.

De azért ugye mindenkinek vegyek valamit, mert üres kézzel nem illik odamenni, és ők úgyis vesznek az én gyerekeimnek. Ilyen alapon vegyek 2 gyereknek ajándékot a többi 5 mellé, aki a rokonságban van.

2010. okt. 21. 14:23
 25/36 anonim ***** válasza:
75%

ma 13:58 vagyok

Semmi szép nincs az angol karácsonyban..itt az angolok már 14-én feldíszítik a fát,és 25-én már bontják is le..Ők a fával várják a Jézuskát..Általában éttermekbe,pubbokba mennek ünnepi ebédre..Az angol karácsonyi puding meg borzalmas ízű,komolyan ehetetlen..Egyszer küldtem haza pár rokonnak akik visszaírták,hogy még a kutya sem ette meg,és legközelebb annak küldjek aki a haragosom:)

Az angoloknak a karácsonyi készülődés abból áll,hogy megrohamozzák a boltokat,üzleteket,és minden ökörséget felvásárolnak egymást taposva..Majd bank holiday napján cserélik ki az egészet,vagy váltják vissza..Mi néha azon röhögünk,hogy van aki az utolsó napon száguldozik az ajándékok után,és képes fütyülős műpéniszt is venni mert nincs más!!

A kajájuk egyébként nagyon pocsék..Nincs finom angol étel..Így mi maradunk a mi hagyományainknál..Töltött káposzta,mákos-diós beigli..

Tavaly sem mentünk haza,de meghívtuk az angol házaspár barátainkat..Életükben először ettek mákos beiglit..Először meglepődtek hiszen a mákot ők nem használják.A férjnek annyira ízlett,hogy csak ő 1 rúddal megevett(utána meg a kanapén aludt)

Szóval ilyen kint egy angol karácsony...

Egy jó dolog van az egészben..Nem képesek egymásnak megfelelő jó ajándékot venni.Ezért az ünnepek után igyekeznek megszabadulni a sok felesleges dolgoktól..Ilyenkor a Carboot piacon pár pennyért árulják azokat az ajándékokat amiket hetekkel előtte elég szép fontokért vettek meg...

Imádok ilyenkor kimenni,és válogatni..Így vettem már magamnak 2 fontért Puma cipőt(még a dobozból sem volt kivéve) vagy pár ruhát vagy olcsón játékokat amiket később hazaviszek a keresztlányomnak..(vettem már Barbit,házzal ,autóval,ruhákkal 5 fontért)

2010. okt. 21. 14:24
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem akarjátok leírni, hogy miket vesztek? Én a lányomnak egy kiskonyhát fogok venni műanyag tányérokkal, poharakkal, evőeszközökkel. Imád főzőcskézni. A fiamnak egy mikroszkópot, meg valami társasjátékot. A páromnak valószínű ruhát, a szüleimnek meg egy nagy kosarat rakok meg különféle dolgokkal. Na ezeken gondolkodom még.
2010. okt. 21. 14:30
 27/36 A kérdező kommentje:

14:24

Nem ilyen hangulatra gondoltam,amikor azt mondtam szép. :( Ez így tényleg elég vacak.Azért a vackok összevásárlása tényleg vicces lehet.A piac pedig egy nagyon jó ötlet!

Az szomorú,hogy már 25-én lebontják a fát.Nekem még január 6-án sincs kedvem,mert olyan szép. :)

2010. okt. 21. 14:34
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már napok óta karácsonyi hangulatom van :D Már alig várom, számolom a heteket, hogy mikor is jön a Szenteste. A szobámban már rendszeresen almás párologtató megy.

Az ajándékokat meg már összeírtam, hogy kinek mit, már csak meg kell rendelni/venni. Kisebb érvágás így apránként mint egyszerre decemberben.

Anyu kap egy mamuszt, amit be lehet rakni a mikróba, felmelegíteni és 4 órán át tartja a meleget. Tesóm egy sapkát kap, aminek a fülébe bele van építve a fülhallgató és a zene ütemére villog a fülenél. Apu egy rakat marcipános csokit kap+aszalt gyümölcsöket kosárban. Barátnőm kap egy jó kis J.D.Robb regényt.

PErsze ezek még változhatnak, de legalább van kiindulási pont.

Amúgy nem utálom a karácsonyt.Igaz nálunk nincs hagyományos "ájtatos" este. Elég dinka család vagyunk és ilyenkor halmozottan előjön a hülyeség. :D PErsze hallgatunk karácsonyi zenét, meg van gyertyafény, de akkor is, vannak pillanatok amikor nagyon hülyék vagyunk. :D

2010. okt. 21. 14:44
 29/36 anonim ***** válasza:
75%
Milyen az a mamusz? Még nem is hallottam ilyenről. Hol lehet kapni?
2010. okt. 21. 14:51
 30/36 anonim ***** válasza:
75%

egyelőre a születésnapi ajándékokban gondolkozom, mert tesómnak novemberben van a szülinapja + névnapja is :)

és csak utána szoktam készülni a karácsonyra, vagyis előbb a mikulásra

2010. okt. 21. 14:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!