Ajándékok karácsonyra már most?
13:38
Ezt szépen írtad :D Én is szeretek úgy hazamenni,hogy fel van díszítve a lakás és belépni a jó melegbe a kinti hideg után. :) Remélem fehér karácsonyunk lesz. :)
13:41 ;)
13:42
Megértelek,hogy nem szereted a rokonlátogatást.Ha ezt a tényezőt nem nézzük,akkor van olyan pontja a karácsonynak,amit mégis szeretsz? pl.sütik,illatok,hó... :)
Hó? Nem is tudtam,hogy olyan is van..
Rég nem volt fehér karácsony,csoda lenne ha idén az lenne ;D
Mivel mi Angliában éldegélünk így a rokonok messze vannak.Karácsonykor nem megyünk haza ezért nem is kell törnöm a fejem,hogy milyen ajándékot vegyek..
A fiamnak pénzt adunk,mert gyűjti,és most ennek látja hasznát..Mi ketten meg egy Indiai étteremben való ebédet "ajándékozunk" egymásnak..otthon meg elvagyunk 3-an.Feldíszítjük a fát 24-én,főzünk,sütünk,és utána lustálkodunk...
Idén azt jósolták sok hó lesz. :)
A fahéjas tea és a nyugalom tényleg jól hangzik. :)Idén szabotáld a vendégséget :D
Szép lehet Angliában a karácsony.Ti vettetek át ottani karácsonyi szokásokat vagy magyarosan ünnepeltek? :) Gondolok itt az ételekre például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!