Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ajándékok karácsonyra már most?

Ajándékok karácsonyra már most?

Figyelt kérdés
Ti már vettetek ajándékokat karácsonyra? Minden évben ilyen korán elkezditek a vásárlást vagy ez most kivételes év? :)
2010. okt. 21. 13:17
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

13:38

Ezt szépen írtad :D Én is szeretek úgy hazamenni,hogy fel van díszítve a lakás és belépni a jó melegbe a kinti hideg után. :) Remélem fehér karácsonyunk lesz. :)

2010. okt. 21. 13:42
 12/36 anonim ***** válasza:
45%
én nem divatból utálom a karácsonyt, sosem szerettem, mert nem szeretem a rokonaimat, és utálom hogy ilyenkor kötelező mindenkit végiglátogatni. bár már nem lakom otthon, lehet idén kihagyom végre. az ajándékokat meg karácsony előtti héten szoktam megvenni. 19L
2010. okt. 21. 13:42
 13/36 anonim ***** válasza:
82%
én is most nézegetem a kislányomnak a karácsonyi ajándékát:)
2010. okt. 21. 13:44
 14/36 A kérdező kommentje:

13:41 ;)

13:42

Megértelek,hogy nem szereted a rokonlátogatást.Ha ezt a tényezőt nem nézzük,akkor van olyan pontja a karácsonynak,amit mégis szeretsz? pl.sütik,illatok,hó... :)

2010. okt. 21. 13:45
 15/36 anonim ***** válasza:
60%

Hó? Nem is tudtam,hogy olyan is van..

Rég nem volt fehér karácsony,csoda lenne ha idén az lenne ;D

2010. okt. 21. 13:49
 16/36 anonim ***** válasza:
77%
Persze, magát a hangulatot szeretem csak jobb szeretném itthon eltölteni egyedül egy bögre fahéjas tea, gyerták és füstölők társaságában.. :) Csak hát mivel ilyenre még sosem volt példa, hogy az egész karácsony nyugiban telljen...:|
2010. okt. 21. 13:56
 17/36 anonim ***** válasza:
77%

Mivel mi Angliában éldegélünk így a rokonok messze vannak.Karácsonykor nem megyünk haza ezért nem is kell törnöm a fejem,hogy milyen ajándékot vegyek..

A fiamnak pénzt adunk,mert gyűjti,és most ennek látja hasznát..Mi ketten meg egy Indiai étteremben való ebédet "ajándékozunk" egymásnak..otthon meg elvagyunk 3-an.Feldíszítjük a fát 24-én,főzünk,sütünk,és utána lustálkodunk...

2010. okt. 21. 13:58
 18/36 A kérdező kommentje:

Idén azt jósolták sok hó lesz. :)

A fahéjas tea és a nyugalom tényleg jól hangzik. :)Idén szabotáld a vendégséget :D

Szép lehet Angliában a karácsony.Ti vettetek át ottani karácsonyi szokásokat vagy magyarosan ünnepeltek? :) Gondolok itt az ételekre például.

2010. okt. 21. 14:05
 19/36 anonim ***** válasza:
68%
én még nem gondolkozom ezen, gyűjtögetek,aztán majd kitalálom h. kinek mit vegyek, az a baj ha előre megveszem akkor nem bírom ki és elöbb odaadom:-)
2010. okt. 21. 14:11
 20/36 anonim ***** válasza:
68%
Én már legalább 2 hónapja gondolkodok ajándékokon több kevesebb sikerrel. Anyukámnak gőzöm sincs mivel rukkoljak elő. De már nézegetem a recepteket, hogy milyen menü legyen ünnepen, mindennek nagyon szépnek kell lennie, mert a fiam karácsonykor született, így ezt is ünnepeljük.
2010. okt. 21. 14:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!