Ajándékok karácsonyra már most?
Én mindent dec.22-23án veszek :) Imádom azt a kellemes feszultséget, mikor már alig van hátra a Szentestéig ido és nekem még nincs ajándékom :)
Szerintem ilyenkor még annyira drágák a dolgok, ez egy olcsó marketing fogás, h vedd meg már most, és ha szerintem 10 terméket összehasonlítanál a mostani, meg majd a közvetlen karácsony elotti árával, tuti ez sokkal drágább...
Ja, és az utóbbi pár évben Karácsonyra csak kis ajándékot szoktunk, és egy-két héttel Kari után megyunk nagy bevásárlásra, ruhák, elektronika, stb, minden sokkal-sokkal olcsóbb :)
15:13
Vegyesek ezzel kapcsolatban az érzéseim.Tényleg karácsony után minden sokkal olcsóbb.De az a tapasztalatom,hogy a karácsony elötti "akciók" nem mindig érik meg.Ez olyan dolog,mint az esküvő.Ha bemegyek egy virágboltba és azt mondom kérek egy menyasszony csokrot,akkor háromszor drágábban kapom meg,mintha azt mondanám kérek egy csokrot vörös rózsákból.A karácsony is ilyen.Ez főleg akkor igaz,amikor tényleg a nyakunkon a karácsony,már csak egy-két nap és még "kell" venni valamit.Ezt az eladók és tudják és ránksóznak minden eladhatatlan vackot "akciósan",mert ugye a kedves vevőnek már nem áll módjában hosszasan mérlegelni és már a választék is kisebb. :/
Én írtam, h kukásautót vettem ma a fiamnak:)
Tegnap és tegnapelőtt pedig barátnőmmel nekiálltunk adventi naptárat készíteni a fiainknak, betettünk egy karácsonyi cd-t, és hangosan röhögtünk, mikor a férje hazaért, nagyot nézett...
Egyszerűen annyira vicces volt, h októberben a Mennyből az angyal szól, de muszáj már most csinálnunk, mert egyikünk sem varrt még sosem semmit, elég lassan haladunk:)
Ja, mondjuk abban is igazad van, h mostanában szerintem az emberek 70%-a az utolsó pillanatra hagy mindent, nincs ideje senkinek hamarabb nagy vásárlást csinálni...ilyenkor is átverik az embert, én inkább az érzés miatt veszek mindent utóljára, az a nyuzsgés szuper érzés, aztán szépen mindent szétraksz otthon a francia ágyon, és csomagolagtod be mindenkineeeek :) Jaj, már alig várom, csak az idén nagyon nem lesz pénzem ajándékokra, most vettunk a barátommal kocsit és kiurult a malacpersely :((((
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!