Szerintetek jó ajándékok ezek karácsonyra? Ezeket kérjem? Vagy tudtok ötletet adni? 11/L
Eddig ezeket kérem:
One Direction CD (ezért ne szóljatok le, szerintem tehetségesek)
Parfüm
Hajnalhasadás könyvbe
Ruhák (két nadrág, két póló, egy csizma, több nem is kell)
Hajvasaló
Pénz (1000-5000 Ft, gyűjtök, csak nem tudom még mire xd)
Világítós körömlakk (ami a sötétben világít)
Ti mit kérnétek a helyembe? Drága dolgokat nem kérhetek, nincs rá annyi pénzünk, hogy én most laptopot, iPhonet meg ilyesmiket kérjek. Nem csak erről szól a karácsony, például én úgy szeretem díszíteni a fát, leülni enni a karácsonyi kaját, nézni filmet, társasozni...meg leülni a szobámban, és ott nézni a karácsonyfát, meg érezni azt a finom fenyőillatot...szóval nem csak az ajándékozásért várom az ünnepet.:)
11/L
Telefon 1000-5000 ft? azt mondtad nem álltok olyan jól én nem kérnék soha pénzt....
hidd el ha nem megy olyan jól akkor az az 5000 ft is sok :) főleg ennyi idősen..............
ha meg társasozni akarsz azt kérj a hajvasaló vagy a telefon helyett...
túl nagyok az elvárásaid...............
Én semmi ilyet nem kaptam 13 évesen......
Amúgy már nem is ezeket kérem.:DD
Hajvasaló, hajlakk, fülvédő (bundás, ilyen cuki:d), parfüm. Amúgy egyáltalán nem nagyok az elvárásaim, mások drága telefont, márkás ruhákat, drága parfümöket kérnek. Nekem ennyi is elég.
* mit kérnétek a helyembe?*
hát màr bocsi, de mi nem ismerünk, ugyhogy honnan tudnánk, hogy mit kérnénk a helyedbe? amugy én nem kérek semmit karira, nem is vágyok ugy semmire, ami olcsóbb..ami meg drággábbb, arra meg gyüjtök pénzt.
ha meg pont eltalálják, hogy éppen mit szerettem volna, hát akkoro örülök..de mint írtad: nem az ajándék a lényeg.
lehrt hogy furcsának találjátok, de nekem így tökèletes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!