Ajándék lónak ne nézd a fogát. De azért vannak sértő ajándékok. Szerintetek?
Anyósomtól kaptam egy pulóvert. Oké, nem volt rajta címke, de nem is ez a baj. Hazavittem felpróbálni, hogy megmutassam, mit is kaptam, és akkor megcsapott egy kellemetlen idegen szag. :(
Vagyis a hónalja olyan büdös volt, mintha valaki egy teljes napig izzadt volna benne. És ezt a legnagyobb szeretettel adták át nekem...
Ti szoktatok adni olyan valamit ajándékba, aminek ti nem örülnétek? Vagy szoktatok nektek nem tetsző ajándékot továbbajándékozni? Pl. képesek vagytok egy rossz, olcsó bonbont megvenni, csakhogy adjatok valamit, és ne is kerüljön sokba? Vagy inkább csakis olyat vesztek ajándékba, amit ti is jó szájízzel megennétek? Én a szívemen viselem az általam ajándékozott cucc minőségét, és körítését. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Köszönöm.
A többi kérdésre elfelejtettem válaszolni... Szóval:
Nem szoktam olyat adni ajándéknak, aminek én nem örülnék, vagy nekem nem tetszőt tovább adni, kivéve amikor 100%-ig biztos vagyok benne, hogy más annak nagyon örülne (eltér az ízlése az enyémtől)
Ha olcsón akarom kihozni az ajándékot, mert nincs pénzem normálisra, akkor inkább én magam készítek valamit. Pl. rajzolok, festek, stb. Szerencsére jó kézügyességem van, és nem csak én gondolom így. Ezekbe viszont tényleg szívemet-lelkemet beleadom.
Ha már a konyakmeggyet szóba hoztátok..
Én rendszeresen konyakmeggyet kapok névnap és szülinapomra. Jó képet vágok hozzá, megköszönöm, és persze minden egyes alkalommal hozzáteszem: "Nagyon kedves vagy, de nem kellett volna hozni..Én örülök hogy eljöttetek, ez a lényeg.. Meg hát tudod, hogy allergiás vagyok a meggyre..:)
Ilyenkor jön az, hogy "ÁÁÁÁÁÁÁ elfejetettem, pedig többször mondtad.
Van amikor a konyakmeggyet helyben felbontom, és a vendégek meg aki akar ehet belőle. Van amikor egyszerűen odaadom annak aki szereti.
Én ha csokit kell ajándékozni, nem tudom miért mindig ezt a 2 két csokit adom aminek mindig nagy sikere van.
Ezt a csokit
vagy ilyet
Jajj, lejárt csokit rengeteget kaptam régen! :D Gondolom szintén ajándék volt, állt ott egy darabig,aztán tovább ajándékozták. Hát igen, az ilyesmi a kukában végzi. Tipikus "mert ajándékozni kell" ajándék.
Igyekszünk színvonalas ajándékot adni, ugyanis nem szeretjük az ajándékozást csak simán "letudni".
Amiket kapunk... Van közte sok rémes.
De mindnek örülünk, mert tudjuk, h szeretettel adták.
A világért meg nem sérteném a szeretteimet azzal, h kimutatom, h nem tetszik! Ezek általában apróbb használati tárgyak, ágyneműk, amik - fájdalom, de - hamarosan mennek a vaterára még bontatlanul. AZ árából pedig veszünk valami számunkra hasznosat.
Nálunk mama szokott "jó" cuccokat adni.. Amit az újsághoz vagy a nyugdíjas klubban kapott. A nagy/kicsi ruháktól kezdve a szaloncukorig minden volt már :D A ruhák sose jók ránk,nem is tetszenek,megköszönjük és bedobjuk a szekrénybe :D
Legalább kaptunk tőle valamit :) Addig jó még megvan ez a szokás :)
Csomagolt parfm+hozzáillő deo amiket főleg karácsony körül pakolnak hatalmas hegyekbe a boltokba.
Sajnos ezzel ha nem olyan amit tuti szeret az ember akkor szinte biztos mellé fog az illető főleg ha csak kétszer látom őt egy évben s rém büdös is volt, hiába a jó szándék, szépen megköszöntem s ment a szekrénybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!