Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ajándék lónak ne nézd a...

Ajándék lónak ne nézd a fogát. De azért vannak sértő ajándékok. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Anyósomtól kaptam egy pulóvert. Oké, nem volt rajta címke, de nem is ez a baj. Hazavittem felpróbálni, hogy megmutassam, mit is kaptam, és akkor megcsapott egy kellemetlen idegen szag. :(

Vagyis a hónalja olyan büdös volt, mintha valaki egy teljes napig izzadt volna benne. És ezt a legnagyobb szeretettel adták át nekem...

Ti szoktatok adni olyan valamit ajándékba, aminek ti nem örülnétek? Vagy szoktatok nektek nem tetsző ajándékot továbbajándékozni? Pl. képesek vagytok egy rossz, olcsó bonbont megvenni, csakhogy adjatok valamit, és ne is kerüljön sokba? Vagy inkább csakis olyat vesztek ajándékba, amit ti is jó szájízzel megennétek? Én a szívemen viselem az általam ajándékozott cucc minőségét, és körítését. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Köszönöm.

2012. okt. 12. 18:05
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
92%
Olyan dolgot nem veszek ajándékba, amit én ne fogadnék szívesen. Pl rossz minőségű csoki, pia, ruha, stb.
2012. okt. 12. 18:32
 12/31 anonim ***** válasza:
67%

A többi kérdésre elfelejtettem válaszolni... Szóval:

Nem szoktam olyat adni ajándéknak, aminek én nem örülnék, vagy nekem nem tetszőt tovább adni, kivéve amikor 100%-ig biztos vagyok benne, hogy más annak nagyon örülne (eltér az ízlése az enyémtől)

Ha olcsón akarom kihozni az ajándékot, mert nincs pénzem normálisra, akkor inkább én magam készítek valamit. Pl. rajzolok, festek, stb. Szerencsére jó kézügyességem van, és nem csak én gondolom így. Ezekbe viszont tényleg szívemet-lelkemet beleadom.

2012. okt. 12. 18:32
 13/31 anonim ***** válasza:
78%
Én olyat simán megveszek ami nekem nem tetszik. Miért?? Mert nem az a lényeg h nekem tetszik-e. Ha pl tudom h a páromnak tetszik valami akkor megkapja akkor is ha nekem nem. Mondjuk csokiból nem veszek vacakot de a pulcsinál simán lehet h valami agyonizzadt ember próbálta fel a boltban az anyúsod meg nem vette észre. Biztos nem rossz szándékkal adta így. Jah továbbajándékozást sem csináltam még. Örülök h kapok, h gondolnak rám nem pedig azt h mi az. Ha ruha és nem tetszik akkor hordom itthon. Ha kép v valami dísz akkor megy a polcra. Elfér
2012. okt. 12. 18:34
 14/31 anonim ***** válasza:
84%

Ha már a konyakmeggyet szóba hoztátok..

Én rendszeresen konyakmeggyet kapok névnap és szülinapomra. Jó képet vágok hozzá, megköszönöm, és persze minden egyes alkalommal hozzáteszem: "Nagyon kedves vagy, de nem kellett volna hozni..Én örülök hogy eljöttetek, ez a lényeg.. Meg hát tudod, hogy allergiás vagyok a meggyre..:)

Ilyenkor jön az, hogy "ÁÁÁÁÁÁÁ elfejetettem, pedig többször mondtad.

Van amikor a konyakmeggyet helyben felbontom, és a vendégek meg aki akar ehet belőle. Van amikor egyszerűen odaadom annak aki szereti.

Én ha csokit kell ajándékozni, nem tudom miért mindig ezt a 2 két csokit adom aminek mindig nagy sikere van.

Ezt a csokit

[link]

vagy ilyet

[link]

2012. okt. 12. 18:37
 15/31 anonim ***** válasza:
79%

Jajj, lejárt csokit rengeteget kaptam régen! :D Gondolom szintén ajándék volt, állt ott egy darabig,aztán tovább ajándékozták. Hát igen, az ilyesmi a kukában végzi. Tipikus "mert ajándékozni kell" ajándék.

2012. okt. 12. 18:38
 16/31 anonim ***** válasza:
88%
Én jártam már úgy konyakmeggyes bonbonnal, hogy megvettük apának (kiegészítésként, nagyon édesszájú, ezért mindig kap valami csokit vagy hasonlót, ezt pedig különösen szereti). Aznap vettük. Nem néztük meg a szavidejét. Meg kellett volna... Szóval a lejárt bonbon ajándékozása nem feltétlenül szándékos.
2012. okt. 12. 18:41
 17/31 anonim ***** válasza:
52%

Igyekszünk színvonalas ajándékot adni, ugyanis nem szeretjük az ajándékozást csak simán "letudni".

Amiket kapunk... Van közte sok rémes.

De mindnek örülünk, mert tudjuk, h szeretettel adták.

A világért meg nem sérteném a szeretteimet azzal, h kimutatom, h nem tetszik! Ezek általában apróbb használati tárgyak, ágyneműk, amik - fájdalom, de - hamarosan mennek a vaterára még bontatlanul. AZ árából pedig veszünk valami számunkra hasznosat.

2012. okt. 12. 18:41
 18/31 anonim ***** válasza:
76%

Nálunk mama szokott "jó" cuccokat adni.. Amit az újsághoz vagy a nyugdíjas klubban kapott. A nagy/kicsi ruháktól kezdve a szaloncukorig minden volt már :D A ruhák sose jók ránk,nem is tetszenek,megköszönjük és bedobjuk a szekrénybe :D

Legalább kaptunk tőle valamit :) Addig jó még megvan ez a szokás :)

2012. okt. 12. 18:50
 19/31 anonim ***** válasza:
27%
Jajj én ilyen kagylós csokikat szoktam kapni. Egyik ünnepre volt 4 olyan kagylós csokim amit útáltam... Egyiknek szavatossága is lejárt
2012. okt. 12. 19:22
 20/31 anonim ***** válasza:
57%

Csomagolt parfm+hozzáillő deo amiket főleg karácsony körül pakolnak hatalmas hegyekbe a boltokba.

Sajnos ezzel ha nem olyan amit tuti szeret az ember akkor szinte biztos mellé fog az illető főleg ha csak kétszer látom őt egy évben s rém büdös is volt, hiába a jó szándék, szépen megköszöntem s ment a szekrénybe.

2012. okt. 12. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!