Mi a véleményetek egy ilyen
kapcsolatról/gondolkodásról? Csak erős idegzetűeknek!
Figyelt kérdés
Párommal már több éve együtt vagyunk imádjuk egymást. Ő viszont párszor félrelépett. Nyilván akkor majd szét robbantam az idegtől most viszont az a furcsa hogy nem haragszok rá és még valamilyen szinten izgat is a dolog, hogy más nők is vonzónak tartják. Sőt van olyan is hogy elképzelem ahogy más nők elégítik ki. Elfogadtam, hogy ő nyughatatlan ilyen téren, szeret flörtölgetni más nőkel és szereti ha megerősítik a férfiasságában. Normális hogy így érzek? Működhet jól úgy egy kapcsolat, hogy néha félrelép a férfi, a nő vagy mindkettő? Most tervezgetjük az összeköltözést, minden téren nagyon jól működik a kapcsolat jelenleg, de hosszú távon nem tudom ilyen érzésekkel működhet-e?
Ha neked ez így megfelel, akkor miért ne működhetne? nem igazán értem a kérdést. bár azért azt ne vedd készpénznek, hogy simán lenyeli ha te félrelépsz... :)
2012. okt. 10. 21:39
22/29 anonim válasza:
Nem olvastam el a válaszokat. Ha neked ez így jó, akkor valószínűleg hogy hosszú távon is jó lesz. Nem? Hacsak nem kattansz át és veszel 180 fokos fordulatot. Mondjuk pl. az összeköltözés vagy a házasság hatására. Vagy meglehet hogy ő unja ezt meg, mert ha nem tilos, nem olyan izgalmas.
2012. okt. 10. 22:13
23/29 anonim válasza:
15-16-oshoz hasonló típus vagyok én is. A párom tud róla hogy flörtölök, és ez izgatja is, mint ahogy téged is kedves kérdező. Ez mind szép és jó, de mostanában derülget ki, hogy a felszín alatt sokminden kimondatlan dolog húzódik meg, és már nem hiszem el a páromnak, hogy ez tényleg izgatja, mert igazából bántja, még ha annyira szeret is hogy így is elfogad. Ezt csak azért írtam le, mert amikor valakit nagyon szeretünk hajlamosak vagyunk dolgokat elnézni neki, de lehet hogy a lelkünk legbelül ezzel egyáltalán nem ért egyet. Ezt neked kell tisztáznod magadban, hogy te melyik típus vagy, csak mondom hogy ez lehet tévút is nálad, ugyanúgy ahogy lehet hogy ez a te egyéni, legtökéletesebb utad, mert nem akarsz birtokolni. Azt viszont örömmel olvasom, hogy nem csak én vagyok így csajban, hogy a hűség nem az erősségem, hanem a flört lételemem, és több nem is kell, de ennyi időről időre igen.
2012. okt. 10. 22:24
24/29 anonim válasza:
22.24 Ha tudod, hogy ez bántja a párodat, hogy vagy képes mégis ezt tenni vele? Nem tudom megérteni, hogy lehet valaki ennyire önző. Az idegenekkel csókolózás nem létszükséglet, nem igaz, hogy nem lehet lemondani erről a párunk kedvéért.
2012. okt. 11. 00:02
25/29 anonim válasza:
"a flört lételemem, és több nem is kell, de ennyi időről időre igen."
Kedves #23! Azt ugye tudod, hogy ez egy szimpla önértékelési zavar nálad, semmi több?
2012. okt. 11. 00:22
26/29 anonim válasza:
kerdezo: hadd kerdezzem mar meg hogy te jo pasinak tartod-e a parod? esetleg jobbnak mint te vagy noben?
2012. okt. 12. 08:51
27/29 anonim válasza:
Ha te tényleg szeretsz így élni (nem csak totál bele vagy zúgva és ezért elviselsz tőle olyasmit, amit egyébként nem tennél) és ő is, akkor örülj neki, hogy megtaláltátok egymást az emberek kb. 0,2 %-ából akik így érzik jól magukat. De ha csak azért hagyod mert szerelmes vagy akkor nem fog hosszú távon működni (a lila köd elmúlása után)
2012. okt. 12. 11:46
28/29 anonim válasza:
hááttt
nyilas lennék nekem lételemem h flörtöljek vagy akár több is lehet engem nem zavar de nekem kell ez a fajta szabadság kell az az érzés h el tudok még csábítani egy pasit aki tetszik nekem kell h érezzem h pezseg a vérem és nem csak a férjemtől
a párom nem ilyen nagyon konzervatív ebben, de el kell fogadnia mert ha bezár akkor elmegyek mert úgy nem tudnák élni
nehéz volt vele megértetnem h azért mert mással lenne valami attól még hozzá mindig visszamegyek mert nekem ő kell társnak neki szültem gyereket hozzá mentem feleségül vele akarom leélni az életem ....
és igen szívesen kipróbálnám +1fővel is de hát a párom ebbe végkép nem menne bele .. sajnos
nya nem írom tovább mert a végén 18as lesz a téma .-))))
2012. okt. 12. 12:43
29/29 anonim válasza:
22.24 vagyok. Pont az a pláne, hogy a párom biztat hogy flörtöljek. Nekem jóval kevesebb is elég lenne, néha már csak az ő kedvéért megyek bele. És itt jön a böki, hogy mostanában derül ki, szerintem számára is, hogy ezt nem tudja feldolgozni. Amióta kiderült ez,nem csinálom, mert szeretem annyira hogy direkt nem akarom bántani. Fura dolgok ezek, csak azért írtam le, hogy a kedves kérdező több síkon tudjon gondolkodni a témáról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!