Mi a véleményetek egy ilyen kapcsolatról/gondolkodásról? Csak erős idegzetűeknek!
En nem tudnám ezt elfogadni, de te ezekszerint annyira szereted, hogy nem látsz világosan. En ugy nagyon megalázottnak érezném magamat. A párod is nagyon szeret? Kételkedem benne, akkor nem kergetne más nõket is.
De ugy látszik te másképpen gondolkodsz és ez neked jó
igy, hát nekem is.
0%os leszek, de elmondom:
én ilyesmi vagyok mint a párod, csak nőben. szeretek hódítani, érezni, hogy érdeklem a férfiakat.
ezt a párom nehezményezi, s joggal. de nagyjából sikerült már megbeszélnünk a dolgokat. (nem kell minden este mással kefélek stílusra gondolni, inkább akkor jön elő ez az énem, mikor bulizom. csókolózok azzal, akivel bejövünk egymásnak, de folytatás nincs. nem is érdekel onnantól)
mondtam neki, amikor az első kiderült, hogy nyugodtan költözzön el, ha neki ez nem fér bele. furcsa, de maradt. szeretjük egymást, nekem ő a legfontosabb férfi az életemben, bármit megadnék neki, de sajnos a hűség nem az erősségem.
sokszor bizonyítottam már, hogy nem csak a levegőbe beszélek, mellette álltam a legcudarabb szitukban is.
nálunk már évek óta működik így a dolog. ha neki ez az egy hülye hóbortja van, és egyébként egy rendes férfi, akkor jobb, h nyíltan csinálja, és nem kell titkolóznia, mintha az első nővel lelépne, mert megbolondítja az érzés.
ismerek pasit, aki soha el nem hagyná a feleségét, imádja a gyerekeit, de kell neki az új nők meghódítása és kipróbálása.
szerintem az ember alapvetően nem monogám lény. mindenesetre irigylem azokat, akiknek sosem fordul meg a fejükben a megcsalás.
Utolsó: te vagy az én lelki rokonom :-) Ugyanez a helyzet velem is. Nagyon szeretek flörtölni, érezni hogy a férfiak vonzódnak hozzám de csóknál tovább sosem mennék (sőt, eddig csak 2x "csaltam meg" így a párom).
Nem érzek semmit ezek iránt a férfiak iránt de a páromat imádom. Elég sok mindenen mentünk keresztül együtt, tudjuk hogy bármikor, bármiben számíthatunk a másikra.
Bambák ? papucsok, mamuszok...
Egy férfi olyan legyen, akire feltudok nézni..mert van miért....
Mamusz nem az a típus..Nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!