Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy ilyen...

Mi a véleményetek egy ilyen kapcsolatról/gondolkodásról? Csak erős idegzetűeknek!

Figyelt kérdés
Párommal már több éve együtt vagyunk imádjuk egymást. Ő viszont párszor félrelépett. Nyilván akkor majd szét robbantam az idegtől most viszont az a furcsa hogy nem haragszok rá és még valamilyen szinten izgat is a dolog, hogy más nők is vonzónak tartják. Sőt van olyan is hogy elképzelem ahogy más nők elégítik ki. Elfogadtam, hogy ő nyughatatlan ilyen téren, szeret flörtölgetni más nőkel és szereti ha megerősítik a férfiasságában. Normális hogy így érzek? Működhet jól úgy egy kapcsolat, hogy néha félrelép a férfi, a nő vagy mindkettő? Most tervezgetjük az összeköltözést, minden téren nagyon jól működik a kapcsolat jelenleg, de hosszú távon nem tudom ilyen érzésekkel működhet-e?
2012. okt. 10. 19:13
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
72%

En nem tudnám ezt elfogadni, de te ezekszerint annyira szereted, hogy nem látsz világosan. En ugy nagyon megalázottnak érezném magamat. A párod is nagyon szeret? Kételkedem benne, akkor nem kergetne más nõket is.

De ugy látszik te másképpen gondolkodsz és ez neked jó

igy, hát nekem is.

2012. okt. 10. 19:39
 12/29 anonim ***** válasza:
60%
Azt gondolom, hogy ha szeretünk valakit, akkor nem akarjuk feltétlenül birtokolni.
2012. okt. 10. 19:40
 13/29 anonim ***** válasza:
32%
Van/volt olyan, ahol többnejűség lehet, ők hasonlóan érezhetnek. "Többférjűség" viszont nem lehet, többek közt azért, mert nem lehet tudni ki a gyerek apja... Nem vagyunk egyformák.
2012. okt. 10. 19:42
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Ő félrelépett. Rendben. Téged ez nem zavar. Te nem léptél félre, tehát nem tudhatod, hogy ő hogyan reagálna adott helyzetben. Mert annak a mondásnak, hogy" amit szabad Jupiternek nem szabad az ökörnek" szerintem férfi volt a kitalálója. Amúgy, ha ti mindketten azonos módon gondolkodtok a testiséget illetően és jól érzitek magatokat ebben a kapcsolatban, akkor akár össze is költözhetnétek és boldogok lehetnétek. Legyetek is!
2012. okt. 10. 19:42
 15/29 anonim ***** válasza:
92%

0%os leszek, de elmondom:

én ilyesmi vagyok mint a párod, csak nőben. szeretek hódítani, érezni, hogy érdeklem a férfiakat.

ezt a párom nehezményezi, s joggal. de nagyjából sikerült már megbeszélnünk a dolgokat. (nem kell minden este mással kefélek stílusra gondolni, inkább akkor jön elő ez az énem, mikor bulizom. csókolózok azzal, akivel bejövünk egymásnak, de folytatás nincs. nem is érdekel onnantól)

mondtam neki, amikor az első kiderült, hogy nyugodtan költözzön el, ha neki ez nem fér bele. furcsa, de maradt. szeretjük egymást, nekem ő a legfontosabb férfi az életemben, bármit megadnék neki, de sajnos a hűség nem az erősségem.

sokszor bizonyítottam már, hogy nem csak a levegőbe beszélek, mellette álltam a legcudarabb szitukban is.

nálunk már évek óta működik így a dolog. ha neki ez az egy hülye hóbortja van, és egyébként egy rendes férfi, akkor jobb, h nyíltan csinálja, és nem kell titkolóznia, mintha az első nővel lelépne, mert megbolondítja az érzés.

ismerek pasit, aki soha el nem hagyná a feleségét, imádja a gyerekeit, de kell neki az új nők meghódítása és kipróbálása.

szerintem az ember alapvetően nem monogám lény. mindenesetre irigylem azokat, akiknek sosem fordul meg a fejükben a megcsalás.

2012. okt. 10. 19:59
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: te vagy az én lelki rokonom :-) Ugyanez a helyzet velem is. Nagyon szeretek flörtölni, érezni hogy a férfiak vonzódnak hozzám de csóknál tovább sosem mennék (sőt, eddig csak 2x "csaltam meg" így a párom).

Nem érzek semmit ezek iránt a férfiak iránt de a páromat imádom. Elég sok mindenen mentünk keresztül együtt, tudjuk hogy bármikor, bármiben számíthatunk a másikra.

2012. okt. 10. 20:35
 17/29 anonim ***** válasza:
75%
Utolsók jó nektek, hogy ilyen férjetek van, hát eléggé bamba fickók lehetnek.
2012. okt. 10. 20:41
 18/29 anonim ***** válasza:
61%

Bambák ? papucsok, mamuszok...

Egy férfi olyan legyen, akire feltudok nézni..mert van miért....

Mamusz nem az a típus..Nekem.

2012. okt. 10. 20:44
 19/29 anonim ***** válasza:
43%
Ezt csakis te tudhatod, hogy nálad (nálatok) ez hogy fog működni. A leírásod alapján elfogadtad ezt, nem értem, most miért vagy mégis bizonytalan? Ha nem vagy féltékeny, hogy a párod másokkal is lefekszik, akkor éljetek tovább így, ahogy nektek jó. Nekem is véletlenül sem férne bele, úgy érezném, a párom ezzel megalázna. De hát különbözőek vagyunk.
2012. okt. 10. 20:54
 20/29 anonim ***** válasza:
68%
19. Nekem MÉG véletlenül sem férne bele...
2012. okt. 10. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!