Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy kis hazugság ok a szakításra?

Egy kis hazugság ok a szakításra?

Figyelt kérdés
Tegnap megharagudtam a páromra, mert bántotta a kutyámat amíg fürödtem. Fél 10kor még csináltam neki vacsorát, kérdeztem tőle ízlik-e neki, hozzak-e élesebb kést. Leba*zott. Jóllakott, és lefeküdt aludni. Átmentem a másik szobába gépezni. Msn-en a volt barátom (5 teljes napig jártunk, gondolhatjátok mennyire "szerettem") rákérdezett mi a baj. Nagy vonalakban elmondtam neki, majd eljöttem a gép elől, levittem a kutyát sétálni. Ez volt 11kor. Párom közben aludt. Negyed 12 után picivel a volt barátom felhívott, panaszkodtam neki hogy mérges vagyok a páromra hogy ok nélkül megüti a kutyámat. Kb 45-50 percig beszéltünk telefonon, közben itt a ház körül sétáltam. Láttam, hogy megy a tv, párom felébredt, rohantam haza. Kérdezte kivel beszéltem, én meg 3x azt hazudtam neki hogy egy barátnőmmel. Elkérte a csaj számát, de nem adtam meg mert ugye nem vele beszéltem. (Ez negyed 1 és fél 1 között volt). Aztán bevallottam neki hogy ki hívott. Azt mondta jó, köztünk mindennek vége. Kértem, üljünk le beszéljük meg. Annyit értem el, hogy az éjszaka közepén együtt aludtunk. Negyed2kor még írtam neki emailt, ha már nem tudtam szóban elmondani a dolgot. Lefeküdtem mellé, átöleltem de mindig leszedte a kezemet a testéről. Fél6kor felkelt, hogy indul dolgozni. Kértem, üljünk le beszéljük meg. Azt mondta most megy dolgozni. Biztos vagyok benne hogy csak a düh és a harag beszél belőle, és estére vagy holnap reggelre belátja hogy hülyeséget csinált (persze én is, én vagyok a nagyobb "marha"), és ki fogunk békülni. Csak addig megbolondulok. Van itt 1-2 aprósága, meg egy barátjának a bográcsa, ezek miatt vissza kell jönnie. :S Ti is szakítottatok volna velem? Nem én kértem az exemet, hogy hívjon fel. Magától tette, nekem meg jól esett hogy kiadhattam ami bennem volt, ő meghallgatott. Azt tanácsolta ma reggel, munka előtt üljünk le beszélgetni. Tudja a párom, hogy őt szeretem csak megsértettem a büszkeségét. Tudja, hogy hibázott azzal hogy nem hallgatott meg, és 2,5 órán keresztül nem vette észre hogy egyedül alszik. Rossz ez így, de várok estig.
2009. aug. 6. 06:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Pedig az irományaidból nem az derül ki,hogy két értelmes felnőtt emberről van szó legyetek akárhány évesek!

Egyébként meg azt megértem ha valaki a lakásban nem tudja elviselni az állatokat,mert én sem tudnám pedig imádom őket.De bentre max aranyhalat tudnék elképzelni semmilyen szőrös állatot nem.Nekem is voltak vannak macskáim kutyáim anyukámnál,mindig is voltak amikor otthon laktunk anno akkor is a gyerekeim is imádják őket,de ott sem szeretem ha bemennek a házba,nemhogy az ágyba,húú azt nem viselném el mert szerintem nem ott a helye.A panelban kutyatartókkal meg nem is tudom mit csinálnék,mert ez állat kínzás.

De ezeket talán egy kapcsolat elején tisztázza két felnőtt ember,hogy ki mit tud elviselni és mit nem.Bántani az állatokat pedig felháborítónak tartom,ezért talán ki is dobnám az életemből aki erre képes.Az állatoknak is és az embereknek is meg van a helyük,de megütni talán nem kellene őket.Akkor ne legyen állat közelében ha nem szereti.

És ha valóban felnőtt embernek érzed magad akkor úgy próbáld megoldani a kapcsolatodat ne ilyen gyerekesen ahogy leírod.

2009. aug. 6. 13:13
 22/25 A kérdező kommentje:

1. Ebből a pár sorból eldöntötted, hogy mindketten gyerekesek vagyunk? Ügyes :-)) Egyébként nem tartom magam gyerekesnek, annyira érett vagyok, amennyi a koromhoz kell.

2. Panelben állatot tartani nem állatkínzás. Egy kistestű kutya jól érzi magát a panelben, egy német dog már nem.

Mikor megismerkedtünk, tudta hogy van kutyám, és imádom.

3. Végülis a kérdésemre egyáltalán nem válaszoltál...:) de azért köszönöm, hogy írtál.

2009. aug. 6. 13:41
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha körülbelül négy ember egymástól függetlenül jut arra a következtetésre, hogy gyerekesen viselkedtek, akkor nem ők a hülyék...

Tényleg hihetetlen, kérdező, hogy okosabbnak hiszed magad itt mindenkinél! Ha így van, miért kéred pártatlan, külső személyek segítségét? Hiszen te igazán felnőtt vagy, mert állítólag elmúltál 18 éves. Kapaszkodj meg: van, aki 30, 40, vagy akár 50 évsen sem tud felnőttként gondolkodni. De valószínűleg túl kevés még az élettapasztalatod ahhoz, hogy ezt elhidd.

Az, hogy hazudtál arról, kivel beszélgettél, nagyon nem a füllentés kategóriája. Az füllentés lett volna, ha mondjuk az anyukádat hívod fel, az, hogy a volt barátodat, az már egy igen derekas hazugság.

2009. aug. 6. 13:57
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

13,57-nek igaza van.

És 1 a kérdésedre is válaszoltam,nem az én problémám ha te nem tudsz olvasni vagy szöveget értelmezni.

2 nem tegyél fel ide kérdést,ha nem érdekel mások véleménye.

3 nem csak gyerekes vagy,de még ostoba is!

2009. aug. 6. 14:12
 25/25 A kérdező kommentje:

Igen, elmúltam 18, de nem volt ilyen kérdésem, hogy szerintetek gyerekes vagyok-e.

Őőő, nem én nem tudok olvasni, én azt írtam "Nem én kértem az exemet, hogy hívjon fel. Magától tette, nekem meg jól esett hogy kiadhattam ami bennem volt, ő meghallgatott. "

Most akkor miért írod hogy én hívtam fel? Ő hívott fel. :D

Lol, ostoba..aha, persze :)

2009. aug. 6. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!