Egy kis hazugság ok a szakításra?
Ült a kutya a párnáján. Rásózott egyet a fenekére, kutya meg fél tőle, lefeküdt. Próbált aludni. Mikor kijöttem a fürdőből, a kutya újból felült. Emiatt elkezdett vele kiabálni. Szerintem ez nem ok arra hogy bántsa.
Neveletlen a kutya, még kölyök. Neki nem ártott, nincs oka haragudni rá. Én vagyok a gazdája, ha rosszat csinál akkor is leszidom. Amikor szétrágta a csizmámat akkor kapott 1et a fenekére, azóta nem, és nem is fog. Egy idegen nem bánthatja a kutyámat. De mégis csak szeretem.
Én azért kértem bocsánatot, mert hazudtam neki. Nem söpörjük a szőnyeg alá, hogy megbántott!
Nem össze-vissza hazudozok neki, egyetlen egy dologban hazudtam, ez is inkább füllentés szerintem.
Szerintem kicsit túlreagálod a dolgot.
Tisztázd vele, hogy mégegyszer nem bánthatja a kutyulit, mert a te tiszted a nevelése és kész.
Felesleges rágódni a dolgon, hiszen mindketten elkövettetek egy-egy hibát, felhívott, kibékültetek, kész.
A kutyus is jól van, így este mindeni nyugodtan alszik!
Hidd el, jobb a béke.
Persze jobb a békesség de nem ez az első hogy bántja a kutyust. Kénytelen voltam kitiltani a kutyát éjszakára, hogy ne legyen terrorba tartva. Anyuék ágyán a másik kuttyal jól érzi magát.
Nem hagyom szó nélkül hogy megbántott, de nem támadom le. Felnőttek módjára leülök vele megbeszélni, hogy engem ezzel és azzal megbántott. Máskor figyeljen oda jobban rá(m)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!