Mit tegyek? Nagyon nem birom már a helyzetet! Egyfolytában sírok miatta.
18 éves vagyok,most fogok érettségizni. Anyámmal kell lennem egy szobában,egy ágyban kell vele aludnom. Már rosszul vagyok a gondolattól is. Mivel nincs külön szobám,de még egy külön sarkom se ami csak az enyém nem tudok hol tanulni,visszavonulni, egyszerűen csak létezni. Semmi magánszférám nincs.
Most is összevesztem a szüleimmel mindezt elmondtam, lekiabáltak olyan veszekedés lett,hogy apám meg is rángatott. Fontos tudni hogy 2 szobás a ház.Apámnak külön szobája van... Nem értem miért kell anyámmal lennem. Utálom már őt! Előttem vetkőzik, benyit MINDIG mikor fürdök,kutat a cuccaim között... nincs magánéletem. Most is öngyilkos akartam lenni... de még azt sem tudok... bemdntem a wcre becsuktam az ajtót de jött utánam nemsokkal hogy tovább veszekedjen velem.... a barátom felajánlotta,hogy aludjak nála de félek a szüleim reakciójától!Mit tegyek???:`(
Figyelj..most csak a tanulásra koncentrálj. Ha otthon nincs nyugtod, akkor tanulj könyvtárban, kávézóban. Jelentkezz fősulira. Ha egy messzi iskolát választasz, lakhatsz koliban, és akkor max hétvégére mész haza.
Vagy jelentkezel levelezőre, akkor csak szombaton kell bent legyél, mellette dolgozhatsz, és elköltözhetsz. Most pedig próbálj mindenből pénzt csinálni. Add el a dolgaid, amik nem kellenek, vállalj gyerekvigyázást vagy takarítást. A pénzt pedig tedd félre, hogy majd külön tudj menni.
Nem könnyű, tudom, de másképp nem fog menni, mint látod, a szüleid nem fogják a külön szobát engedni. Az meg hogy mit szólnának ahhoz, hogy a barátodnál aludj, akkor derül ki, ha megkérdezed. Ha nemet mondanak, ne veszekedj, gondolj arra, pár hónap és mehetsz.
Kitartás!
hm.. lehet eladom a régi ruháim. meg a könyveimet... majd valahogy kitalálom. bár nem sok pénz fog belöle összejönni de mégis jobb.mint a semmi.:) köszönöm
amugy már nemegyszer jöttek értem... nagyon gáz volt,az utcán ordibáltak meg rángattak,szidtak. le se tudtam őket tagadni... de.mind1 legalább most hallom hogy nyugi van. végre..
"a barátom felajánlotta,hogy aludjak nála de félek a szüleim reakciójától!Mit tegyek???:`("
Mégis milyen reakciótól?18 éves vagy könyörgöm,annyi eszed lehetne már hogy tisztában legyél a jogaiddal.18 évesen azt csinálhastz amit AKARSZ,nem szólhatnak bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!