Hogy kezeljem ezt a helyzetet? Ez megcsalás?
Előzőeknek igaza van.
Eddig, és ne tovább.
Ne aggódj, ez bárkivel előfordulhat.
Ne keresd a társaságát, foglalkozz a férjeddel, és minden helyre zökken egy idő után.
Nosztalgiázz.
A szerelem, vonzódás nem döntés kérdése, a szervezet hozza létre, és mivel ezzel már tisztában vagy, a cselekedeteiddel befolyásolhatod, hogy ne legyen baj, hisz nem vagy te ösztönlény!
Velem is volt már ilyen nem egyszer, hiába nem volt semmi probléma a kapcsolatomban, egyszerűen nem foglalkoztam vele, gondolatban kiéltem magam, ha úgy volt, és ennyi. Pár hónap és lecsitul.
Nemrég hallottam egy előadást, és eléggé illik rád, bár ott 40 év felettiekről beszéltek, ez a statisztika.
Arról szólt, hogy jön egy gondolat, nevezhető kapuzárási pániknak ffi-aknál, nőknél egyaránt és elkezdi felmérni az életét és felismeri, sok minden nem úgy alakult, ahogy fiatal fejjel gondolta és most úgy véli, eljött az idő, hogy megvalósítsa.
Két fontos dolgot felejtenek el:
-fiatal korban tele van az ember irreális vágyakkal. Nem tudja józanul felismerni...
-sok érték van a mostani életükben és bánni fogják, ha egy másik pasi/nő miatt mindent elvesztenek, de akkor késő lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!