Hogy kezeljem ezt a helyzetet? Ez megcsalás?
Figyelt kérdés
Először is nem vagyok büszke a történtekre.Nem bírom már tovább.Én 30-as nő vagyok házas egy kicsi gyerekkel.A munkahelyemen megismerkedtem egy férfival.Nős családos ember.Eleinte csak beszélgettünk,ami egy idő után kölcsönös szimpátiává alakult át.Már nem úgy gondolok rá mint egy barátra.Minden pillanatba rá gondolok,ha nincs a közelembe hiányzik.Nem történt közöttünk semmi.Sírni tudnék azt hiszem belészerettem.Mit csináljak?Kérném a durva megjegyzések mellőzését.2012. aug. 21. 21:12
11/12 anonim válasza:
Könnyen lehet azért tetszik az a másik férfi, mert a szomszéd fűje mindig zöldebb. Ő is morcosan kell fel reggelente, ő is elszellenti magát a párja előtt, ő is csámcsogva eszik és hasonlók. Csak mivel Te csak akkor látod, mikor szépen, ápoltan megjelenik a munkahelyen és kultúráltan beszélget, persze, hogy tökéletesnek tűnik.
Velem is volt ilyesmi, mert a gondolataim és a fantáziám felmagasztalta a pasit.
De szerintem is inkább a házasságon kellene dolgozni, mert ha jól működne, akkor nem tudnál ennyire vonzódni egy másik férfihoz. Talán csak kicsit monoton, unalmas, fárasztó a házasságotok, talán csak kellene pár jó ötlet, változatosság, több beszélgetés, több intimitás.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket és a megértéseteket.Minden erőmmel azon leszek hogy véget vessek a dolognak.Mindenképpen felül kell kerekednem rajta.Sajnos elkerülni nem tudom mivel eggyütt dolgozunk.Megfogadom a tanácsotokat.Köszönöm nektek!
2012. aug. 22. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!