Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ne nézetek bolondnak de miért...

Ne nézetek bolondnak de miért van ez igy?

Figyelt kérdés
13 éves voltam amikor anyukám kidobott otthonról.A hugomat a mai napig nem láthatom a mamámat se. Sokáig kellet rendőrségre gyámügyre járnom miatta mert mindent kitalált. Apámhoz kerültem aki nem is nagyon foglalkozik velem nem nagyon érdekli ha valami bajom van de dirigálni azt nagyon tud persze ez a dolga csak nem érzem hogy szeretne. A családom elfordult tölem mert anyám kidobott. A mostoha apám sokat vert volt amikor a semmiért is. Kiskoromba úgy nőttem fel h mindig láttam hogy apu megveri anyut.ÉS néha rám jön ez a "meg akarok halni" dolog . Úgy érzem ez sokkal könnyebb lenne teljesen eltudom magamat képzelni, Sőt valamikor élni nem akarok . De aztán meg tök vidám vagyok .Miért lehet ez
2012. okt. 8. 09:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Én szeintem depresszió! Keress fel egy pszichológust, ha suliba jársz még, akkor az iskola pszichológust! Hány éves vagy? Anyukád meg szégyelje magát, hogy ilyet tett, az ilyen nem anya, de visszakapja majd az élettől, Isten nem bottal ver!
2012. okt. 8. 09:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem te vagy bolond, hanem a családod.Nem csodálom, hogy lelki problémád lett miattuk, de fel a fejjel, tanulj jól, csak arra koncentrálj, aztán előtted a világ, megszabadulhatsz tőlük végre és megalapozhatod a saját, normális életed.
2012. okt. 8. 09:41
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat 16 éves vagyok. Szakács szakmát tanulok amit nagyon utálok de apukám rám kényszeriti sirva megyek a konyhára annyira nem szeretem ma is belém jött az érzés hogy sokkal jobb lenne ha .... és van amikor komonyan is gondolom.
2012. okt. 8. 09:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Menj át más szakmára.Apád beleegyezése nélkül is megteheted.Egy csomó diák manapság egyedül intézi az átiratkozásokat.Lehet, hogy meg sem tudná, de ha tudja is, nem az ő élete.
2012. okt. 8. 10:01
 5/6 A kérdező kommentje:
neki nem kell papirokat aláirnia?
2012. okt. 8. 10:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Csak elvileg kell.
2012. okt. 8. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!