Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki ismer olyan embereket,...

Ki ismer olyan embereket, akit a tobbiek csak siman " bolondnak" titulalnak ( tudjatok, falu, varos stb bolondja)?

Figyelt kérdés

Egyet ismertem, anno Miskolcon élt és alkotott "Jackson", nevét az énekes utan akasztottak ra. Megallas nélkul imitalta Jacksont, tancolt, meg Van Damme-féle harci mutatvanyokat mutatott be, jobb napjain.Volt, hogy elindult egy csokor rozsaval, és elosztogatta a jarokelok kozott, vicces figura volt, szegény elég csufos véget ért, elutotte a vonat ha jol tudom..

Ti ismertek ilyen szerencsétleneket ( és itt nem gunyolodasbol hasznalom a szerencsétlen szot természetesen)?

2010. aug. 5. 13:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A faluba van egy a rokonunk!!

Multkor tesom mondja hogy lemmenek a marcarra kihívják a bolond asszony lányát meg az unokatesonkat,és azt mondta az annya hogy vigyázatok mert tegnap éjjel beröppent az álom labda meg a démon ki ne ugorjon a bokorból

2010. aug. 5. 13:38
 2/8 anonim válasza:
72%
Ismerem magam :/
2010. aug. 5. 13:43
 3/8 anonim ***** válasza:
58%
Neeeee Jackson meghalt?:( Miskolcon valóban sok bolond van.
2010. aug. 5. 13:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak én nem értettem az első választ?

Nálunk itt van több bolond nő. Az egyik egész nap fel-le mászkál a faluban, esküszöm több km-t legyalogol. Ha jó passzban van, mindig megkérdezi, mennyi az idő, vagy hányadika van, és ha válaszolsz, követ. Ilyenkor folyamatosan kérdezget, de a válaszokat nem várja meg, és nem is emlékszik rájuk. (pl mindig megkérdezi, hogy a babám fiú vagy lány)

Amikor elindul, mindig megáll, valamit néz a földön percekig, aztán megy tovább. Gyakran változtat irányt.

Van egy másik bolond nő is, ő mindig egy póráz nélküli kutyával megy. A kutya csak szalad fel alá a nő körül, kirohan az útra stb.

2010. aug. 5. 13:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
ja, meg volt a stoppos nő, aki a szemétben guberált, és a főúton kiugrott az autók elé, hogy felvegyék.
2010. aug. 5. 13:49
 6/8 anonim ***** válasza:

ma 13:43-as!

Te mit is csinász?

2010. aug. 5. 13:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem a szomszédom az. Szegénynek meghalt a húga, meg az anyja is és mindenféle dolgokat írogat ki a kapujára, néha beöltözik űrlénynek és úgy rohangál az utcán. Ez halál komoly. Ráadásul volt olyan, hogy hozatott mérleghintát az udvarába, meg ilyeneket és azt ordibálta, hogy ott a vidámpark, menjenek be. Én sajnálom, mert egyedül maradt tényleg és nincs senkije, szóval ezért bolondulhatott meg. Mi nem is olyan kisvárosban élünk, de szinte mindenki ismeri.
2010. aug. 5. 14:18
 8/8 anonim ***** válasza:

jól sejtem,az a manusz,aki a középszeren lófrált mindig? :)

vagy esetleg Figura hejőcsabáról? :D

2010. aug. 5. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!