Ki ismer olyan embereket, akit a tobbiek csak siman " bolondnak" titulalnak ( tudjatok, falu, varos stb bolondja)?
Egyet ismertem, anno Miskolcon élt és alkotott "Jackson", nevét az énekes utan akasztottak ra. Megallas nélkul imitalta Jacksont, tancolt, meg Van Damme-féle harci mutatvanyokat mutatott be, jobb napjain.Volt, hogy elindult egy csokor rozsaval, és elosztogatta a jarokelok kozott, vicces figura volt, szegény elég csufos véget ért, elutotte a vonat ha jol tudom..
Ti ismertek ilyen szerencsétleneket ( és itt nem gunyolodasbol hasznalom a szerencsétlen szot természetesen)?
A faluba van egy a rokonunk!!
Multkor tesom mondja hogy lemmenek a marcarra kihívják a bolond asszony lányát meg az unokatesonkat,és azt mondta az annya hogy vigyázatok mert tegnap éjjel beröppent az álom labda meg a démon ki ne ugorjon a bokorból
Csak én nem értettem az első választ?
Nálunk itt van több bolond nő. Az egyik egész nap fel-le mászkál a faluban, esküszöm több km-t legyalogol. Ha jó passzban van, mindig megkérdezi, mennyi az idő, vagy hányadika van, és ha válaszolsz, követ. Ilyenkor folyamatosan kérdezget, de a válaszokat nem várja meg, és nem is emlékszik rájuk. (pl mindig megkérdezi, hogy a babám fiú vagy lány)
Amikor elindul, mindig megáll, valamit néz a földön percekig, aztán megy tovább. Gyakran változtat irányt.
Van egy másik bolond nő is, ő mindig egy póráz nélküli kutyával megy. A kutya csak szalad fel alá a nő körül, kirohan az útra stb.
jól sejtem,az a manusz,aki a középszeren lófrált mindig? :)
vagy esetleg Figura hejőcsabáról? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!