Mit tegyek, hogy ne csak a tesómmal foglalkozzanak?
a "hadjam/hadjad"-ot is rosszul irtad, helyesen "hagyjam/hagyjad" :D
Sajnos ez elofordul, ahol tobb gyerek van, plane ha az egyik epp ebben a nehez korban van ami a felnotte valas. Teged is ugyanugy szeretnek a szuleid, ne ess ketsegbe, nehez a felnotte valas. Szerintem mar eleg nagy vagy hozza, hogy komolyan elbeszelgess a szuleiddel, legy hatarozott, es mondd el nekik mit erzel, es ne "anyunak" vagy "apunak", nehogy megin az legyen hogy "mondd apadnak", hanem hivd mindkettojuket ossze. De azert gondold at elotte, hogy mit fogsz mondani.
Szerintem,te kevered a szezont a fazonnal,az,hogy pénzelnének,az nem egyenlő a gondoskodáassal.Az erre 200,arra 300 meg hamar annyi lenne,mint egyhavi fizetése anyukádnak.Aki ha jól értem egyedül tart el négyeteket.Te meg apádat sajnálod.Aki cseszik dolgozni menni.Hülye vagy édes lányom,bár el tudom képzelni,hogy apád,akit anyád cseszeget(hozzáteszem jogosan)azzal vág vissza,hogy téged anyád ellen úszít.Hidd el el vagy te látva.az egy felsőn kívűl van még pár a szekrénybe lefogadom.És nyugodj meg,napi 300-ból nem jönne ki az étkezésed.A májaskenyeret is nyugodtan megeheted,kicsit többet mozogsz(pl:takarítás,aztán nem leszel disznó)
Én ennyi idősen dolgoztam nyáron(saját döntésem volt)én is és a szüleim is büszkék voltunk erre,természetesen amit kerestem,abból tellett az "extrákra"a cola,fagyi,divatozás az nem az alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!