Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig kell otthon maradni?

Meddig kell otthon maradni?

Figyelt kérdés

Szeretnek tovabb tanulni, de a szuleim es legfokeppen az edesapam es a parom, nagyon ellenzik!

Politologi es a teologia is nagyon erdekel.

Edesapam szerint boven eleg az eretsegi, hiszen ugyis nala-vele fogok dolgozni. Ez persze nem igy van, es a kesobiekben sem lesz, de nem kepes ezt elfogadni!

Mindig azt mondja, hogy mig nem megyek ferjhez es itthon lakok addig azt csinalom amit o mond!

Nem tudok hova menni, es egyedul nem tudnam az iskolat sem fizetni!

Arra gondoltam, hogy elfogadnam a munkat amit felajanlott es titokban tovabb tanulnek, a fizetesem fedezne a tandijat.

Csak nem tudom mennyire lehet titkolni, hogy iskolaba jarok? Rosszul ereznem magam, hogy hazudnom kell otthon.

2012. okt. 7. 20:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
És melyik elmaradott ázsiai országban szocializálódott apád és a párod, hogy így gondolkodnak? (mert ez a gondolkodásmód már ott is kihaltnak számít)
2012. okt. 7. 20:45
 12/18 A kérdező kommentje:

Edesapam, mindig is ilyen volt! Joszivu, okos ember, de vannak dolgok amikrol maskepp gondolkozik.

Jelenleg Oroszorszagban, Iranban vannak erdekeltsegei.

2012. okt. 7. 20:53
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ebben az esetben tényleg nincs más választásod mint a saját lábadra állni. (ha nem azt az életet szeretnéd) Baromi nehéz ezt elismerem, én is végigcsináltam tudom mivel jár. Nézz utána, hogy az általad választott szakokra mik a felvételi tárgyak és azokból feküdj rá a tanulásra. (politológiában és teológiában nem vagyok jártas, de szerintem ott nem a reál tárgyak dominálnak). Kollégium és ösztöndíj, diákmunka hármassal meglehet csinálni, még ha sok lemondással is jár. A kérdés, hogy tényleg akarod e.

(off: azért érdekes párod van neked, hogy ha apádat jobban támogatja mint téged)

2012. okt. 7. 21:03
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem árt az sem megtudnod, hogy az áhított szakokon lesz-e jövőre állami támogatott hely. Mert ha csak fizetős, akkor különösen húzós lehet az önálló életkezdésed. De ne add fel az álmaidat, sok sikert :D
2012. okt. 7. 21:06
 15/18 A kérdező kommentje:

A parommal nyar ota, nagyon megromlott a kapcsolatom.

O ragaszkodik hozzam, de en erzem, hogy ez mar nem szerelem!

Ezt akarom, mindig is ezt akartam es tudtam, hogy senki nem fog mellem allni. Csak remeltem, hogy megvaltoznak ha mar itt leszek, de sajnos nem igy lett!

2012. okt. 7. 21:09
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Állj a saját lábadra.

Állami képzés,nem pesti egyetem (pesten nem élsz meg),diákmunka,kollégium.

De a politológia-teológia szakkal nem mész semmire,telitett a szakma,mekiben fogsz melózni jó esetben.

2012. okt. 8. 08:46
 17/18 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem kamu.... Ha nem, sajnállak.
2012. okt. 8. 09:12
 18/18 anonim ***** válasza:
78%
A kérdésre nem válaszolok de politológiára teológiára tényleg nem érdemes menned. Ezek a tipikus büfé szakok.
2012. okt. 8. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!