Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegezitek a párotok szüleit?...

Tegezitek a párotok szüleit? Ha igen, mióta? Ha nem, miért nem?

Figyelt kérdés
Kort és nemet írjatok légyszíves!
2009. aug. 5. 13:18
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
A férjem (33) tegezi a szüleimet (apukám kb. négy hónap után ajánlotta fel, anyukám kicsit később), én (30) viszont magázom az ő szüleit. Kicsit zavar, mert egyébként náluk nem szokás a nagy magázódás, és tudják is, hogy a férjem tegezi az én szüleimet. Most már, öt év után már nehéz lenne megszokni, de néha furcsán jön a számra a magázás, rendíkvül kifacsart lesz egy-két mondat.
2009. aug. 5. 13:56
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Szia, en magazom Oket, 5 eve vagyunk egyutt, hazasok vagyunk, es van egy kisfiunk.erdeked egyebkent mert a ferjem batyjanak a felesege tegezi oket, mikor volt az eskuvojuk(meg azelott mielott mi megismerkedtunk), neki felajanlottak, hogy tegezze Oket, es anyosom mindig mondogatta, hogy na majd ha ti is osszehazasodtok te is tegezel majd minket.1 eve volt az eskuvonk, a fiam 8 honapja szuletett,de meg mindig nem mondtak. szerintem ez marad is mar igy, csak olyan hulyen jon ki, hogy osszegyulik a csalad, mindenki szia-szia, en meg csoookolom.........:)

23/L

2009. aug. 5. 14:14
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Én tegezem a szüleit. Anyukáját az első találkozás óta, apukáját a 2. találkozás óta (Párom meg is lepődött az apukáján, hogy ilyen hamar:D. Én szüleim között, apukámmal 4 hónap után tegeződtek össze, csak anyukámat nem sikerült eddig "betörnünk":))) 22/L
2009. aug. 5. 14:17
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Az előző barátomnak tegeztem a szüleit és a nevelőapját is, az az előttinek viszont nem, mert nem ajánlotta fel.

19/L

2009. aug. 5. 18:45
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én sajnos nem tudom tegezni, sem magázni Őket, mert már nem élnek.

Viszont a Kedvesem tegezi az én szüleimet. Igaz együtt is élünk Velük. Édesapám egy-két hét után, Édesanyám pedig fél év után "ivott" pertut a Párommal.

Szerintem említsd meg a párodnak, hogy Neked kellemetlen magázni az ő szüleit. Finoman talán utalni tud rá náluk :)

Üdv!

19/L, 32/F.

2009. aug. 5. 18:51
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Esküvő előtt a férjem szüleit a nevükön kellett szólitani és magázni: Éva néni Pista Bácsi

Amikor meg volt az esküvő másnap azt mondta férjem édesanyja: Most már mondhatom , hogy Csókolom mama , papa. :P Természetesen a magázódás maradt.

Az én szüleim pedig esküvő után 5 évvel mondták férjemnek, hogy most már tegezze őket.

30/N

2009. aug. 5. 19:04
 27/30 A kérdező kommentje:
Csodálkozom, hogy esküvő után lehet csak tegezni a szülőket. De ahány ház annyi szokás.
2009. aug. 6. 08:45
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen már tegezem őket anyósomat már rég óta apósomat meg kb egy éve. De nekünk már az újjunkon a gyűrű.
2009. aug. 6. 17:51
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sem divat a tegeződés. Sosem jutna eszemebe,hogy a fiam barátnői tegezzenek. Bár én alapból sem vagyok nagy tegeződés-párti. A hivatásom folytán is magázódök az emberekkel,szerintem a tegeződés már komoly ismeretséget,barátságot feltételez. Én a boltokban sem engedném,hogy az eladók letegerzzék a vásárlőkat. Ha ez csak a konzervatív emberekre jellemző,vállalom,hogy az vagyok.
2009. aug. 6. 22:14
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez a tegeződés magázódás dolog amúgy tök hülyeség. Most nem mindegy hogy maga buta vagy te buta? A lényeg ugyan az marad. Én tegezek mindenkit a családba. Kivéve a dédimet. De ő 80 fölött jár szóval azért.
2009. aug. 7. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!