Tegezitek a párotok szüleit? Ha igen, mióta? Ha nem, miért nem?
Szia, en magazom Oket, 5 eve vagyunk egyutt, hazasok vagyunk, es van egy kisfiunk.erdeked egyebkent mert a ferjem batyjanak a felesege tegezi oket, mikor volt az eskuvojuk(meg azelott mielott mi megismerkedtunk), neki felajanlottak, hogy tegezze Oket, es anyosom mindig mondogatta, hogy na majd ha ti is osszehazasodtok te is tegezel majd minket.1 eve volt az eskuvonk, a fiam 8 honapja szuletett,de meg mindig nem mondtak. szerintem ez marad is mar igy, csak olyan hulyen jon ki, hogy osszegyulik a csalad, mindenki szia-szia, en meg csoookolom.........:)
23/L
Az előző barátomnak tegeztem a szüleit és a nevelőapját is, az az előttinek viszont nem, mert nem ajánlotta fel.
19/L
Szia!
Én sajnos nem tudom tegezni, sem magázni Őket, mert már nem élnek.
Viszont a Kedvesem tegezi az én szüleimet. Igaz együtt is élünk Velük. Édesapám egy-két hét után, Édesanyám pedig fél év után "ivott" pertut a Párommal.
Szerintem említsd meg a párodnak, hogy Neked kellemetlen magázni az ő szüleit. Finoman talán utalni tud rá náluk :)
Üdv!
19/L, 32/F.
Esküvő előtt a férjem szüleit a nevükön kellett szólitani és magázni: Éva néni Pista Bácsi
Amikor meg volt az esküvő másnap azt mondta férjem édesanyja: Most már mondhatom , hogy Csókolom mama , papa. :P Természetesen a magázódás maradt.
Az én szüleim pedig esküvő után 5 évvel mondták férjemnek, hogy most már tegezze őket.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!