Mennyit alszol a barátodnál/barátnődnél? Szüleit esetleg zavarja?
Szia! Én nem alszom a páromnál, legalábbis amikor a szülei otthon vannak nem. Nekem és szerintem nekik is kényelmetlen szembemenni pizsamában a reggeli kávénál, ha vendég van már nem ugyanaz. Igaz nekem az anyósom ritka tip-top nő, ha ott vagyok minden tökéletes kell legyen, a legszebb abrosz, a legszebb tányér, a legjobb ételek...borzasztóóó:)
Úgyhogy én kerülöm ezt a helyzetet...ha elmennek otthonról, szívesen átmegyek a páromhoz, főzünk együtt valamit, filmezünk, akkor ott alszom...
Egyébként egyetemisták vagyunk szóval amikor nem vagyunk itthon a hétvégéket egymásnál töltjük, nincs hiányunk ebben:)
Nálunk nem tud aludni a párom kicsi az ágyam, meg a szüleim is napellenzősek. Már megszoktuk.
Jövőben költözünk össze:)
A második válaszadó vagyok. Ne érts félre az én páromnak is aranyos az anyukája és belebetegedne, hogyha nem ennék, vagy ha valamivel megbántana. Nagyon a gondján viseli az én jó közérzetemet (vagy hogyismondjam:P). Arra is nagyon ügyel nehogy megbántson valamivel...
Szóval nem azért nem alszom náluk, mert nem aranyos az anyukája, hanem azért mert látom rajta, hogy annyira meg akar felelni nekem, annyira odateszi magát, hogy ezzel nem akarom terhelni. Meg amúgy is év közben gyakorlatilag heti 3-4 napot együtt vagyunk.
Köszi a jó kivánságodat, remélem sikerül összeköltöznünk 3 év távkapcsolat után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!