Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után aludtál ott a barátodnál/barátnődnél? 16-20 éves lányok és fiúk válaszát várom!
3 hete járok a barátommal,nagyon jól megvagyunk!még nem akarok lefeküdni vele,és nála sem aludni!Csak mert az anyum azt mondta hogy még nagyon korai ez az ottalvás dolog,mondtam is neki hogy tudom és nem is tervezem!
Egyébként még szűz vagyok!
és 16 a barátom 19!
Nemet és kort is írjatok légyszi!
Előbb aludtam ott és utána jöttünk össze aznap este (az első szeretkezés azért még várt magára utána). De a miénk kivételes eset volt.(Azóta is együtt vagyunk)
19/L
én 40 éves vagyok, a mi generácionknál még ez másként volt, 16évesen szó sem lehett ottalvásról.
Mindenesetre 3 hét után tényleg korai, anyudnak igaza van.
1.éjszaka ottaludtam nála:)megvolt a szex,és azóta is együtt vagyunk...nagy nehézségek árán,sok vitával:(
23/L
2év és 3hónap
én buli után aludtam ott,aztán jöttük össze és két hét után lefeküdtünk.amúgy 13 éves lány vok.
13/l
Persze tudom hogy korai főleg 3 hét után!
Csak úgy érdekelt :)
Szerintem is kicsit még korai. Amúgy mi 2 hónap után.
LOL...13 éves lányXD
17/F
Anyukádnak igaza van, 3 hét alatt nem igazán tudod meg, hogy milyen ember is valójában a barátod. :) Sajnos sokan hajlamosak rájátszani az elején, annak érdekében, hogy minél előbb az ágyadba fúrják magukat. Csak nyugodtan, ráértek még egymás ágyába feküdni, akár hónapok elteltével is.
Én az utolsó barátnőmmel fél év után aludtunk együtt, és hidd el, sokkal, de sokkal jobb volt, mint amikor 2 nap után a lány ágyában voltam...
19F
akár a legelső nap is.
tudom, már öreg vagyok. :)
F/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!