Tegezitek a párotok szüleit? Ha igen, mióta? Ha nem, miért nem?
Figyelt kérdés
Kort és nemet írjatok légyszíves!2009. aug. 5. 13:18
11/30 A kérdező kommentje:
Az én párom is tegezi a szüleimet.
2009. aug. 5. 13:30
12/30 anonim válasza:
Fel sem vetődött, hogy tegezzem Őket. Ez így van jól. Kellemetlenül érezném magam, ha tegeznem kellene Őket, mert a párom nagyon kései gyerek így a szülei is idősebbek az enyémnél.
De amúgy párom sem tegezi az enyémeket.
14/30 anonim válasza:
én is tegezem őket. már bemutatkozáskor mondták, hogy nyugodtan tegezzem le őket,így én így szoktam meg,
ennek már 2 éve
20/L
15/30 anonim válasza:
Az én férjem is késői gyerek, így anyósom egyidős az én nagymamámmal. Szóval magázom. A férjem az én szüleimet szintén. Nem ajánlották fel neki. Imádják, fiuknak tekintik őt, de az elején így szoktuk meg.
16/30 anonim válasza:
En is magazom meg a parom is a szuleimet, nekunk ez igy termeszetes. :)
32/N
17/30 A kérdező kommentje:
Nekem picit kellemetlen hogy anyukám 56, páromé 48, én magázom az anyukáját, párom tegezi az enyémet.
2009. aug. 5. 13:42
18/30 anonim válasza:
A párom szülei nem magyarok és az angolban nincs meg ez a tegeződés/magázódás ugyanolyan formában, mint a magyarban, szóval inkább úgy mondanám, hogy anyának és apának hívom őket, így informálisan beszélünk egymáshoz. 23/L
19/30 anonim válasza:
Én a férjem apukáját már az első találkozásunk óta tegezem (természetesen ő ajánlotta fel rögtön, akkor én 17 éves voltam), az anyukáját viszont évekig magáznom kellett (ő nagyon konzervatív), aztán mikor ő is felajánlotta kb.6-8év után, akkor már borzasztóan nehezen állt rá a szám a tegezésre. Viszont a mai napig nénizem.
20/30 A kérdező kommentje:
:):)
2009. aug. 5. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!