Egy párkacsolatban a két fél között örökre megmarad a szerelem?
Figyelt kérdés
2012. okt. 5. 23:45
11/12 anonim válasza:
A 6-os versenyző vagyok. Ha figyelmesebben olvastatok volna, rájöttetek volna, hogy nem nálam múlt el a szerelem, hanem a másik félnél, a langyos pocsolya pedig nekem nem perspektíva. Maradjunk annyiban, hogy engem tájékoztattak, hogy elmúlt a szerelem (nem pedig fordítva!!!), és miután hiába erőlködtem azon, hogy visszakapjam a szenvedélyt legalább, léptem. Senki életét nem tettem tönkre ezzel, sőt! Ha elmúlt valami, hát nem erőltettem.
12/12 A kérdező kommentje:
de voltam már szerelmes most is van baátnőm csak azért kérdeztem hogy megmarad-e a szerelem köztünk de KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A VÁLASZOKAT
2012. okt. 8. 08:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!