Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Adott két szituáció: a barátom nagypapáját holnap temetik. A másik helyzet pedig az, hogy holnap láthatom a közeljövőben a szerelmemet. Mindkét dolog egy időben történik, szóval csak a randin, vagy a temetésen tudok ott lenni. Elég tanácstalan vagyok, ti mit tennétek?

2012. szept. 17. 16:56
1 2
 1/11 Maliby válasza:
sztem a temetés az fontosabb, a párodnak meg kell értenie, ez fontosabb
2012. szept. 17. 16:58
 2/11 anonim válasza:
Mindenféleképp a temetésre menj el, a randit meg tedd át más időpontra. A párodnak ezt meg kell értenie.
2012. szept. 17. 17:09
 3/11 anonim ***** válasza:
Én a temetésre mennék el, a randit el lehet tenni is későbbre is.
2012. szept. 17. 17:10
 4/11 A kérdező kommentje:
Na hát ez az, hogy nem igazán lehet eltenni az időpontot, ezért is hezitálok ennyit.
2012. szept. 17. 17:12
 5/11 yuda ***** válasza:
Mivel a temetés egyszeri és megismételhetetlen, randizni pedig tudtok új időpontban, elég egyértelműnek tűnik.
2012. szept. 17. 17:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha jóbarát, ott a helyed, miért nem lehet máskor randizni, van valami nyomós oka?
2012. szept. 17. 17:18
 7/11 A kérdező kommentje:
Távol él.
2012. szept. 17. 17:19
 8/11 anonim ***** válasza:

Gondold magad a baratod helyebe. Te orulnel, ha ilyen nehez hyzetben melletted lenne?? Gondolom igen.

Aztan gondolj bele, ha a szerelmed lenne a te helyedben te megertened, hogy elmegy a temetesre?? Vszinuleg igen. Mert ha ezt nem ertened meg akk semmit.

En semmikepp sem hagynam a baratom ilyen nehez helyzrtben magara.

2012. szept. 17. 17:26
 9/11 anonim ***** válasza:
En a baratom mellett lennek az biztos a temetesen. Nagyon lelkiismeret furdalasom lenne ha nem igy tennek. Nem is biztos, hogy elvezni tudnam a randit a szerelmemmel.
2012. szept. 17. 17:40
 10/11 anonim ***** válasza:

Temetes.

A baratnomnek meghalt a nagypapaja es a baratja (akivel akkor mar 4 eve egyutt eltek) nem ment el, nem allt mellette. En is lettem volna sokkal kellemesebb helyen megis a baratnomet valasztottam, es tamasz voltam akkor amikor az a suttyo pasija a tv-t nezte otthon.

Ez egyszeri es (szerencsere) megismetelhetetlen dolog. Egyszer kibirod, hogy lemond a randit.

2012. szept. 17. 18:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!