Mennyi ideig tart egy házasságban a szerelem mikor mulik el?
"Mennyi ideig tart egy házasságban a szerelem"
Ameddig fel tudsz nézni a másikra mint férfira/nőre (ki-ki válassza ki a megfelelőt).
Hát nálam érdekes a téma.
Mikor a lángolás alább hagyott az 2-2,5 év volt kb. De ugyanakkor azt sem mondanám ,hogy nem szeretem szerelemmel.
Egyszerűen, ha ránézek, ha látom a tekintetében, hogy issza a látványom, amikor egy fárasztó nap után a párkányon ücsörögve az ölébe vesz és átkarolva nézzük az éjszakát vagy a naplementét... ilyen meghitt pillanatokban egyszerűen elönt a tűz, úgy ahogy fiatal korunkban is. És érzem a lüktetést, a vágyakozást, hogy én érte ő értem van földön. Ilyenkor megint felizzik a láng.
Szóval furcsa. :)
2. Válaszoló: ezt nagyon szépen megfogalmaztad, én nem tudtam volna ilyen kifejezöen.
De mi is ezt érezzük minden nap, pedig nemrég volt a 24. házassági évfordulónk.
A szerelem, a fellángolás elmúlik hamar. De ha szeretik egymást, akkor ez sokkal többet ér, mert tartós marad.
30 év házasság után is.
Érdekes kérdés, sok mindentől függ a válasz. Mekkora volt a láng az elején? Mit tesznek a felek, hogy a tűz ne aludjon ki? Mennyire illenek egymáshoz a felek? Mennyire akarják a másikat? Megannyi kérdés...
Nálunk 2 év után múlt el. Ami megmaradt, az a ragaszkodás, de sajnos a ragaszkodás nem elég ahhoz, hogy együtt maradjunk. Hiába ragaszkodik valaki, ha közben félrekacsint. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!