Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan tartjatok eletben a hazassagotokat?
Milyen koztetek a viszony napi szinten hogyan tartjatok eletben a kapcsolatot a szerelmet egy par ev utan?Milyen kozos hobbytok van mit csinaltok szivessen kozossen?
Hogy akadalyozzatok meg hogy elhideguljetek a masiktol?
7 éve vagyunk együtt.
2-3 naponta szex, naponta sok puszi, érintés, munkánk lehetővé teszi hogy sokat is beszéljünk telefonon napközben. Az este a mienk. Közös vacsi fürdés tv és összebújás. Hétvégente sokáig alszunk és ágyba hozza a reggelit. Sokat csavargunk együtt is.
sok sok beszélgetés esténként.....simogatás, ölelés , puszik...
nincs közös hobbink sőt a barátaink nagy része sem közös szerintem kell a szabad tér...
A szex -3 naponta (kivéve szabadság alatt akkor folyamatosan) szerintem nem arra van hogy fenntartsuk a házasságot ez szükségletből is jöhet....
Rengeteget dolgozunk, más az életritmusunk szóval szerintem az őszinte kommunikáció a gondok rögtön megbeszélése , a beszélgetések mindenről és az őszinte összebújások érintések amik hosszú távon is fenntartják a lángot....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!