Felnőttektől kérdezném, mennyire tartjátok a kapcsolatot a testvéreitekkel, ha 250 vagy több km-re éltek egymástól? Milyen gyakran találkoztok, beszéltek egymással?
Én itthon élek,ő elköltözött.Akkor 16 volt,én 11.
Amikor Magyarországon él,akkor havonta egyszer szoktunk találkozni,és beszélni.(mail-ezni,telefonálni nem szoktunk.)Mikor külföldön élt,volt hogy másfél évig nem találkoztunk.Jelenleg kb. 250 km-re lakik.
20/L
Mi elég gyakran beszélünk öcsimmel.Telefonon hetente kb egyszer,de facen szinte minden nap.
Én a munkám miatt sajnos nem igazán tudom meglátogatni,de ő 2 havonta kér szabit magának és jön hozzám hosszú hétvégézni :)
Jah,ő 19 fiú,én 23 lány :D
Nagyon örülök,hogy ilyen jó a kapcsolatunk :D
A km tök mindegy. Lehet jó kapcsolat 10000 km-ről is, és rossz 10-ről.
Amúgy, hogy a kérdésedre is válaszoljak, hetente legalább egyszer beszélek az öcsémmel, és havonta egyszer tuti talizunk, bár néha csak pár percre.
Kb 350 kmre élünk egymástól (több mint 25 éve)
Átlag hetente beszélünk egymással telefonon, skypon (van, hogy kicsit több, mint egy hét, de van úgy, hogy 2 nap múlva)
Találkozni ritkábban szoktunk, ők évente 3-4-szer jönnek (a szüleink a szomszédunkban laknak, így két legyet üt egy csapásra), hol mindnyájan, hol csak a feleségével, hol csak a (felnőtt) gyerekével, de van úgy, hogy csak a testvérem.
Amíg kicsi volt a gyerekük, gyakrabban jöttek.
Mi 2-3 évente megyünk hozzájuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!