Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem így szokott lenni?

Nem így szokott lenni?

Figyelt kérdés
Idősebb testvér jól néz ki, akkor fiatalabb is. Ha idősebb csúnya a fiatalabb(ak) is, nem? :D Eddig így vettem észre-> ti hogy vagytok vele? Nekem úgy tűnik, hogy apa-anya fel-fel :D mindenkinek és ne az, hogy valakire jobban hasonlít
2012. okt. 5. 19:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem így szokott lenni. Amellett valaki attól, hogy neked pont nem tetszik, még nem csúnya.
2012. okt. 5. 19:14
 2/7 A kérdező kommentje:
de nem csak nekem, hanem mindenki csak ezt hajtogatja, míg bátty tök jól néz ki meg minden 1 évvel idősebb csak xdd
2012. okt. 5. 19:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Általában a testvérek hasonlítanak egymásra, ha közösek a szüleik :)
2012. okt. 5. 19:24
 4/7 anonim ***** válasza:
48%

Hát nálunk nem így van. A nővérem nagyon okos, de alacsony, és átlagos. Én inkább helyes vagyok. Mindig engem tartottak szebb lánynak. Magas is szőkés is, vékony is..

A húgom még szebb..

A párom esetében sincs így. A párom 4 fiú közül a legkisebb, és számomra a leghelyesebb. A kisebbik bátyja is jól néz ki, de a legidősebb mintha nem is a testvérük lenne. Messze nem olyan mint a másik 3 fiú..

Inkább azt szokták mondani, és én ezt vettem észre, hogy az első gyerek ha fiú akkor az anyjára hasonlít jobban. Ha lány akkor az apjára. A második gyerek ha fiú akkor inkább az apjára hasonlít , ha lány akkor az anyjára. A harmadik gyerek meg mintha nagymama vagy nagypapa vonásait örökölné vagy valamelyik messzi rokonét.

2012. okt. 5. 19:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk én ronda vagyok, húgom szép, nekem pedig két egyformán gyönyörű lányom lett, akik se rám, se a ronda apjukra nem hasonlítnak, inkább húgomra.
2012. okt. 5. 19:46
 6/7 anonim ***** válasza:

A testvérek hasonlítanak, ha ez egyik jól néz ki, akkor általában a másik is.

Jól és hasonlóan.

2012. okt. 5. 22:44
 7/7 anonim válasza:
19:28, igazad van! Én is második vagyok és apámra hasonlítok, a bátyám pedig inkább anyámra.
2012. okt. 26. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!