Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel vághatnék vissza az...

Mivel vághatnék vissza az idegesítő rokonomnak?

Figyelt kérdés

Az unokatestérem minden héten egyszer meglátogat minket, mert itt lakik nálunk a nagymamám. Ezzel évekig nem is volt probléma. Most viszont felvitte az Isten a dolgát, jól keres, és úgy érzi, hogy neki mindent szabad. Állandóan beszólogat az alakom miatt. Az utóbbi egy évben felszedtem 10 kg-t. Előtte voltam 43 kg, szóval most sem vagyok dagadt, csak lett egy kis pocim, és fenekem. Én elégedett vagyok magammal, szerintem jól nézek ki. Viszont ő állandóan teszi a megjegyzéseket, hogy azért neki állhatnék már diétázni, had nézze meg a pocakom, mert ritkán lát ilyet (hát pedig tényleg nem nagy; van, de nem nagy), legutóbb a szerelmemet minősítette, hogy szerinte egy gyerek is értelmesebb nála. Már azt is pezzegette, hogy el kellene mennem mellplasztikára, mert kicsik a melleim, és undorítónak titulálta a karom, mert nem szőrtelenítem. Én eddig mindig tűrtem, mert mégis rokon, nem akarok haragban lenni, és nem szóltam vissza, csak mosolyogtam rajta. De már nem bírom. Sajnos az sem megoldás, hogy elmenjek itthonról, mert mindig máskor csap le. :S Mivel vághatnék vissza, mert már nem érdekel, hogy rokon, és már nem akarok jóban lenni vele.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2009. aug. 4. 22:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

fiú vagy lány az illető?és hány évesek vagytok? ha lány,akkor lehet irigy az alakodra,mert nőiesebb lettél,és azt akarja,h rosszul érezd magad.

nemtől függetlenül ha megint elkezdi a misét,mondd meg neki,hogy "úgy örülök,hogy te tökéletes vagy,jó neked"

vagy kerek perec küldd el a p*csába...

mit képzel magáról?milyen alapon kritizál,pláne olyan helyen,ahol ő a "vendég"??!!

lehet a nagyiddal való kapcsolatodra is féltékeny,mert te vele laksz,és lehet azt gondolja őt kevésbé szereti.nem tudok másra gondolni...

2009. aug. 4. 22:41
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

úristen.

én már az első alkalommal úgy leordítottam volna a fejét, hogy többet nem jön vissza.

2009. aug. 4. 22:42
 3/15 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Én 18 vagyok, ő 24. Neki is nagyon jó alakja van, minden ujjára jut 10 férfi, szóval nem hiszem, hogy irigy lenne.

2009. aug. 4. 22:42
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnek igaza van.Már pedig valami bibi mégis csak van vele ha abban éli ki magát,hogy téged kritizál,próbál megalázni.Ez kisebb rendűségi érzéssel önértékelési zavarokkal küszködő emberekre jellemző.Vagy valami miatt mégis csak irigy rád.

Nehogy még egyszer szó nélkül hagyd,küldd el a fenébe.

2009. aug. 4. 22:50
 5/15 anonim ***** válasza:
95%

Hát ez tényleg elképesztő!... 8-[

Én tuti visszavágnék, mikor cikizni kezd, de elég arrogánsan, hogy ÉRTSEN A SZÓBÓL :

- "Mit foglalkozol velem?... Én nem akarok tetszeni NEKED, másoknak meg pont ÍGY tetszem!"...

- "Magadon végignéztél már?"...

- "Nézd, nekem nekem nem az számít, hogy MIT mondanak, hanem az, hogy KI mondja!... Vannak, akiktől nem fogadok el kritikát!"...

- "Én PONT ÍGY érzem jól magam a bőrömben, elégedett vagyok magammal, te viszont törődhetnél magaddal egy kicsit többet!"...

- "Még szerencse, hogy a partnereimet ÉN választom meg magamnak és nem TŐLED fogod tanácsot kérni ebben az ügyben!"...

- "Jééé!... Pont ilyen cipőt vett az ismerősöm a kínai piacon 1000 Ft-ért!... Csak nem ilyen sz.rokat fogsz ezután magadra venni?... Tök gáz ez az ismerősöm is, mintha a kukákból turkálna magának ruhákat!"...

- (Ha egyedülálló) "Nagyon sajnállak, hogy neked nincs senkid... Próbálkozhatnál apróhirdetésekkel... Meg vannak ilyen társkereső irodák is... Szerintem még a te külsőddel is találhatnál valakit, nem mindenki modell."...

- (Ha van párja) "Ahogy kinéz szegény, örül, hogy végre valaki a horgára akadt!"...

Ülj le és az illetőt "szedd ízekre", mégpedig te is rosszindulattal! Írd össze a külső és belső tulajdonságait, amibe joggal bele lehet kötni és ezután te legyél az, aki csipkelődik!!! :]

Mielőtt kinyitná a száját, te "csapj le" és előzd meg, így neki csak a védekezés marad...

Sajnos, ez egy gonosz társasjáték, amiben az a szabály, hogy te legyél az első, akkor a másiknak csak a védekező szerep jut, mikor válaszolna, te már a következő "lövedéket" lövöd ki rá, egészen addig, míg porig nem alázod...

Undorító játék, de az ilyen szemetekkel szemben csak ezzel a "játékkal" győzhetsz, mert ő fog téged porig alázni.

Az, hogy ő most jobban áll anyagilag, az senkit nem jogosít fel a szemétkedésre!!!

Ne hagyd magad, és nem a menekülés a kiút ebben a helyzetben, hanem az, ha te "ütsz" először... ;]

2009. aug. 4. 22:56
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Udvariasan közölném vele, hogy abban az esetben jöhet csak, ha tud viselkedni. Nem vagy köteles a látogatásait elviselni, mivel te vagy otthon. Ha akar Nagyival találkozni, arra az időre vigyázzon a szájára, ez a minimum!
2009. aug. 4. 22:58
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle, hogy melyik óvodában tanulja ezt a viselkedést, mert így csak a négyévesek viselkednek.
2009. aug. 4. 23:02
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok.attól h tökéletes alakja van,lehetne 1000 pasija, még lehet egy önbizalom-és figyelemhiányban küszködő megzakkant csaj.minél jobban aláz téged,annál jobban tart tőled vmi miatt!

gondolj erre,és ez erőt ad,hidd el.legközelebb ne hagyd magad.

ha megint elkezd alázni,ne vágj vissza inkább,mert az csak újabb veszekedést eredményez.

röhögj a képébe,és köszönd meg h ilyen lelkesen figyeli az alakodat,annak változását.hiszen neked van ennél sokkal izgalmasabb programod,nem lenne időd azzal is foglalkozni,hogy egész nap a tükörben nézegetsd az alakod,és észrevedd,ha nő a hasad 1 millimétert! XD

2009. aug. 4. 23:04
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha megint jön a plasztikázós, diétázós szövegével, mond meg neki :

"Te csak nyugodtan plasztikáztasd a melleidet, fogyókúrázz amennyit akarsz, én kihagyom... Tudtad, hogy a pasik undorodnak a szilikon műmellektől és a mű-plázacicáktól?... De te nyugodtan legyél csak olyan, ha neked ez a minta!"...

Amúgy tényleg van benne valami : nem véletlenül csipked téged! Te lehet, nem vetted észre magadon, de ő kiszúrta, hogy szép kis csaj lettél és ez nagyon idegesíti...

Legalább az önbizalmadat akarja rombolni, ha már dühében mást nem tehet ellened!

A beszólásai egyértelműen irigységről vallanak. :]

2009. aug. 4. 23:05
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

megint első vagyok! :)

az is lehet,hogy tetszel egy pasinak,akit ő már régóta próbál "becserkészni" XD

2009. aug. 4. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!