Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A ti csaladotokban hany auto...

A ti csaladotokban hany auto van? Miota van?

Figyelt kérdés
A kerdes hattere mogott az all, hogy en jelenleg kolis vagyok es latom a tobbieket. Lekoltozesnel mindenki kocsival jon, amibe ugye minden fontos dolog befer, en meg a kis borondombe nem tudok betenni 2-3 labast, mert sem en, sem a borond nem birna. A mi csaladunkba senkinek nincs es nem is volt autoja, a kornyezetemben se szokvanyos. Tudom, hogy a kozepreteg alatt helyezkedek el, de akkor is furcsa, hogy az egyetemen az enyemen kivul minden csaladnak van legalabb 1. Ez tenyleg ilyen termeszetesse valt? Olyan, mint a tv? Ez most butan hangzik, de komolyan erdekel, masoknal hogy van ez.
2012. okt. 5. 15:33
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

anyukámnak soha nem volt autója. amíg a papám élt, egy Trabi volt a család kis szeme fénye :D tehát ha épp náluk voltam, akkor autózhattam :D anyum mindig azzal jött, h milyen sokba van fenntartani, stb. aztán később rájöttem, hogy csak azért nem akar kocsit, mert fosik a vezetéstől, városban közlekedéstől. apám meg autóbúza, de elég korán elváltak, szóval irreleváns volt, h van neki, egyszerre akár 2 is.

4 éve vagyunk együtt a párommal, 2 éve van autónk. az első egy kis vacak volt, 1évig jártunk vele, most van egy kényelmesebb, modernebb darab :) immáron nekem is van jogsim, örököltem apám mániáját, szóval arra spórolok, h nekem is lehessen verdám belátható időn belül.

anno, sulis koromban én is sóvárogtam, h milyen jó az osztálytársaimnak, h kocsival viszik a popójukat mindenhova, sőt, 12.ben már néha kölcsön is kapták a családi verdát, én meg a szutyok bkv-val utazhattam.

nekem az autó sokkal fontosabb mint a tv. :) nincs is tv-m :)

2012. okt. 6. 08:40
 42/45 anonim ***** válasza:
75%

Anyának is van autója, kb 26 éves korától, apának is van, kb 21 éves korától. Budaiak vagyunk, de apa a saját kocsijával jár dolgozni, anya meg a sajátjával jár bevásárolni. Gyalog nem lehet hazahozni 10-15 liter tejet meg 6 nagy zacskó ezt-azt. Mindkét kocsi 5 éves, hitel nincs. Én ha későn megyek valahova, anyájéval megyek (azt mondja hogy akkor legalább nem iszom), én csak az övét használhatom.

Suliba menni bkv-val megyek, jobb mint állni a dugóban.

L21

2012. okt. 6. 08:59
 43/45 anonim válasza:

Én érettségi után inkább letettem egy szakmát, nem mentem fősulira, egyetemre.Ekkor szinte minden haveromnak volt jogsija, autó a családnál, vagy kapott egyet. Nekem még csak szóba sem jött.

Pénzt akartam keresni, hegesztő lettem, így már csinálom a jogsit és vettem egy autót 700ezer forintért és még bőven van félretéve pénzem.

Csak az szomorít el, mikor látom a 17,18 éveseket jobbnál jobb autókkal és kvára nem becsülik meg. Én tisztességesen megdolgoztam érte, de ha melléállok ezt senki nem nézni, csak azt, hogy az övé hány millióval több...

Mindegy, majd felnőnek ők is, hogy a szülőn kell megélni...

21F

2012. okt. 6. 11:05
 44/45 anonim válasza:
nem a szülőn*
2012. okt. 6. 11:07
 45/45 anonim ***** válasza:
Két autónk van mindig volt szinte két autónk,ha nem 3,mivel apa egyikkel dolgozik mi pedig eléggé városszélén lakunk. Én is kollégista vagyok de én vagyok az egyetlen akit kocsival visznek haza
2012. okt. 6. 20:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!