A kerdes hattere mogott az all, hogy en jelenleg kolis vagyok es latom a tobbieket. Lekoltozesnel mindenki kocsival jon, amibe ugye minden fontos dolog befer, en meg a kis borondombe nem tudok betenni 2-3 labast, mert sem en, sem a borond nem birna. A mi csaladunkba senkinek nincs es nem is volt autoja, a kornyezetemben se szokvanyos. Tudom, hogy a kozepreteg alatt helyezkedek el, de akkor is furcsa, hogy az egyetemen az enyemen kivul minden csaladnak van legalabb 1. Ez tenyleg ilyen termeszetesse valt? Olyan, mint a tv? Ez most butan hangzik, de komolyan erdekel, masoknal hogy van ez.
Szülőknek 1, nagyszülőknek 1, mióta az eszemet tudom. Nekem 1 mióta jogsim lehet. Mondjuk mi autó buz*k vagyunk. Vidéken amúgy jobban megéri mint a tömegközlekedés ezért aki teheti vesz egyet, eléggé általános.
Persze nem kell csodákra gondolni a 3 autó ér együtt 2 millió Forintot. 6-8-15 évesek.
Amúgy egy jó állapotú Suzuki 300 ezer Forint azt már azért elég sokan megengedhetik maguknak szerintem.
2012. okt. 5. 16:38
22/45 anonim válasza:
Mi Pest agglomerációjában élünk a férjemmel és a kislányunkkal.Van saját autónk,és mindkettőnknek van céges autója is.A céges autók kisteherautók,2 személyes.Szükségünk van a saját autónkra,ha hárman szeretnénk menni valahová,ráadásul én nem használhatom hétvégén a céges autómat.Mióta az eszemet tudom,nálunk is van autó a családban,pedig egyáltalán nem tartozunk a jómódúak közé,sőt a középosztályba sem sorolnám magunkat.Már a nagymamáméknak is volt akkoriban egy Skodájuk,a szüleim meg vettek egy púpos!Wartburgot a 70 évek közepén:-)Elváltak a szüleim már rég,de mindig volt autónk,annak ellenére,hogy anyukám nem szeretett vezetni,de megnyugvás volt számára,hogy amikor kicsi voltam,ott van.Aztán 2005 körül eladta,mert neki ez a forgalom már nem való.34/N
2012. okt. 5. 16:38
23/45 anonim válasza:
Nekem volt, de tavaly eladtam mert rengeteg pénzt elvitt, és csak én használtam munkába járáshoz, illetve munkaeszköz is volt. Az eladás mellett munkahelyet is váltottam, most nincs is rá nagyon szükségem, inkább egy motrot akarok venni majd helyette. A szűkebb családban kevés embernek van jogsija rajtam kívül és kocsi is csak egy hiteles Suzukija van unokatesómnak. Családom egy vidéki nagyvárosban lakik én külföldön egy metropoliszban élek jelenleg.
2012. okt. 5. 16:39
24/45 anonim válasza:
Ja,és tősgyökeres Pestiek vagyunk.
2012. okt. 5. 16:39
25/45 anonim válasza:
Talán 5-6 éves lehettem, amikor volt az első autónk. Mármint a családnak. A rendszámára is emlékszem. CB-vel kezdődött. Világoskék Skoda Octavia Super. )) Volt olyan, hogy lementünk vele Balatonra és két kezemen meg tudtam számolni, hogy hány autóval találkoztunk közben. Azután volt Trabant, Wartburg és így tovább. Orvosnak azt hiszem könnyebb volt hozzájutni és indokolt is volt, hogy legyen neki. Nekem sokáig nem volt és azt hittem, hogy nem is lesz soha. Azután kb. 20 éve akkori apósom nyert egy négyest a lottón és nekünk ajándékozta ütött-kopott Trabantját. Az volt az első. ))) 20.000,- forintért adtam el később. Most van egy 7 éves Ignisem. Az már az enyém volt új korától, és én vettem.
2012. okt. 5. 16:41
26/45 anonim válasza:
Mikor még otthon laktam egy autó volt a családban, mióta férjnél vagyok férjemnek és nekem is van saját, valamint egy-egy motor.
2012. okt. 5. 16:45
27/45 anonim válasza:
Nincs kocsi és nem is lesz, vagy is így családként már nem. Én vagyok (18), a bátyám (21) és a 2 szülő. Én jövőre megyek Angliába, a bátyám akkor fejezi be a sulit. Nincs pénzünk kocsira és jogsi sincs a családba. A bátyám mehetett volna jogsira, de feleslegesen, mert nem lett volna kocsira pénz. Én szerettem volna, de ilyen benzin ár mellett még a tömegközlekedés is olcsóbb, pedig annak is elég borsos az ára. Falun lakunk.
2012. okt. 5. 16:47
28/45 anonim válasza:
nekünk régen sokáig nem volt, ha most így egymagam "családnak" számítok (mivel saját háztartásban élek) akkor most sincs. Anyukámnak meg a férjének van külön saját kocsijuk, mert munkaeszköz, meg megengedhetik maguknak. Apumnak is van egy régi kocsija, mert ahol ő lakik ott meg nagyok a távolságok és nincs tömegközlekedés.
2012. okt. 5. 16:56
29/45 anonim válasza:
Nálunk 2 nagymotor van, fateré és az enyém aktívan használjuk az első hó le eséséig
Mi sem vagyunk autós típusok nincs rá érzékünk, ha muteromat vagy hugomat vinni kell valahova, akkor én vagy fater visszük
Nem kötelező az autó/motor, de nem mindegy hogy 5busszal kell menni átszálásokkal, ahova tartasz, vagy pedig itthon beülsz/felülsz ott pedig ki/leszállsz
Míg tömegközlekedéssel jártam rengetegszer ideges voltam hogy hol van az a moslék busz
Szvsz, nincs időhöz kötve az ember, ha tulajdonába van bármilyen gépezet
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!