Miért nem enged el sehova az anyám?
Lehet, hogy felelőtlenebbnek tartanak, mint a tesódat.(megjegyzem én még őt se engedném sehova, nem még pasizni).
ő mikortól járhatott el otthonról? Ha gimis korától,akkor érdemes megvárnod míg te is oda kerülsz. Addig én nem lázadoznék.
Hidd el csak jót akarnak neked, mind a szüleid, mind a hozzászólók. :o)
Sajnos olyan világban élünk ahol nagyon óvatosnak kell lennünk. Én tapasztalatból azt mondom, hogy semmiről sem fogsz lemaradni. A barátod pedig ha szeret vár rád és elég lesz neki az a pár alkalom is amikor láthat. Nekem is voltak barátaim ebben a korban, de jobb lett volna ha nem foglalkozok velük, mert a fontos dolgoktól vették el az időmet és nem is tanultam semmi jót a korai "kapcsolataimból"
A férjemet 18 évesen ismertem meg és már bánom, hogy nem hallgattam a szüleimre, mert tiszta gáz volt akikkel azelőtt foglalkoztam.
Tudom, most nehéz amen-t mondanod a szülői szigorra, mégis higgy a tapasztaltabbaknak ha megkérhetlek rá, mert tudod az okos ember más hibájából tanul :o)
Ne ellenkezz az édesanyáddal, mert azért szült a világra, hogy szeressen,védelmezzen Téged minden bajtól és veszélytől ami a világban érhet. És lehet Te még nem úgy látod a dolgokat, mint Ő, de hinned kell , hogy jót akar.
Bocsi, hogy hosszú lett...
Kitartás! :o) És jó nyári szünetet!
Ahogy így írod, egyáltalán nem tűnik szigorúnak anyukád. Minek neked 14 évesen pasi??? Koncentrálj a tanulásra inkább!
Ne várd, h itt bárki is sajnálni fog téged a szülői szigor miatt, legfeljebb egy másik lázadozó kiskamasz :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!