Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos a kiborulás? Ti mit...

Jogos a kiborulás? Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
A barátom nyáron múlt 18. Mivel a gimi,ahová járunk,elég messze van a lakhelyétől,úgy döntött,hogy az egyik haverjával bérelnek egy kisebb "legénylakást" a környéken. Amikor ezt otthon közölte,az anyja tökre kiborult,és azt hajtogatta,hogy ha kibérlik a lakást,kidobja otthonról.....szerintetek normálisan reagálta le? Ti mit tennétek a helyében? (meg a barátom helyében)
2012. okt. 4. 17:45
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
nem,az ehh csak ilyen "lesajnálóan közölni akartam az érveket" típusu szó lett :D
2012. okt. 4. 18:12
 12/22 anonim ***** válasza:

Nem a haver tetkója és dohányzása az ok, ez csak ürügy.

Nem akarja elengedni a fiát, ennyi az egész.

Pedig, ha a srác magának fizeti lakást, semmi akadálya, hogy menjen.

Csak kár lenne haragban elválni, ugye...

Én mennék a helyében. Előbb-utóbb úgyis megtörtént volna a költözés és ugyanúgy sértődéssel járt volna. Gyanítom, hogy 25 éves kora után is.

Költözést követően tartanám a kapcsolatot az anyjával, már csak azért is, hogy megbékéljen és tudja, hogy továbbra is fontos a gyerekének. De csak egészséges mértékben, nem 24-ből 12 órát a telefonon lógva 7/7.

2012. okt. 4. 18:12
 13/22 anonim ***** válasza:
Hát ha ez a kikötése, akkor a kedves anyuka az a típus, aki még a széltől is óvná a gyerekét. Túlfélti, nem is csodálom, ha a párod el akar költözni albérletbe. Mivel a lehetőségek adottak, én mennék a helyében. Anyuka meg majd megszokja és megbocsájt. Zsarolással nem lehet otthon tartani senkit.
2012. okt. 4. 18:13
 14/22 A kérdező kommentje:
De mondta,hogy ünnepekre,meg tanítási szünetre hazajárna,de anyuka ez ellen is tiltakozott.
2012. okt. 4. 18:14
 15/22 anonim ***** válasza:
Én is ki lennék bukva az anyja helyében. Mert könnyen lehet, hogy jobban ismeri a fiát nálad, és tudja, hogy az albérlet csak elméletben lenne a saját pénzéből finanszírozva, gyakorlatban meg majd kifut a fizuból, a többi oldja meg anyu.
2012. okt. 4. 18:52
 16/22 anonim ***** válasza:
Persze, mert egy igazi anya pont azon rágódik majd, hogy a fia menyi pénzt húz majd ki a zsebéből mert ő nem volt képes az életre nevelni csak megcsinálni...ha majd úgy lesz akkor jogosan tud kompromisszumot ajánlani, vagy visszajön vagy nem finanszírozza tovább...ha meg nem úgy lesz akkor ennyi. Simán csak visszatartás, semmi több.
2012. okt. 4. 18:54
 17/22 A kérdező kommentje:
Jaaaaaaaaa,és a legjobb része csak most jön : az anyja ENGEM okol,hogy én beszéltem tele hülyeségekkel a Levi(barátom) fejét,hogy neki sokkal jobb lesz a családi háttér nélkül,meg végre élheti a saját életét,non-stop buli,stb. És szóról szóra idéztem!
2012. okt. 4. 19:00
 18/22 anonim ***** válasza:
És nem ez a célja a beköltözéssel? Miért nem megy koleszba?
2012. okt. 4. 19:35
 19/22 A kérdező kommentje:
munka miatt,lehetetlen a kolesz.
2012. okt. 4. 19:36
 20/22 anonim ***** válasza:
Már hogy lenne ez a célja? itt aki kiborulna azoktól kérdezem, ti anyával laktok?? mert ha nem akkor ti is otthagytátok a családi hátteret...emlékeztetlek titeket, hogy az anyja akarja KIDOBNI! ha ez meg az lesz. Ez momentán zsarolás, semmi más. Költözzön csak el, az én páromnak mikor 19 éves volt és össze akartunk költözni azt mondta az anyja, hogy onnan márpedig el nem megy mert eltöri a lábait....ez 3 éve volt, a mamának 2 hét se kellett és sírva hívott fel, hogy hülyeséget csinált/mondott...sok álszent itt. Ha meg nem akarna elmenni, akkor a meg a szülő nyakán élősködő anyuci pici fia lenne. Csököttek.
2012. okt. 4. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!