Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni? Kicsit kiborító.

Mit lehet tenni? Kicsit kiborító.

Figyelt kérdés
A barátommal 2éve vagyunk együtt(én 21,ő 19). Mindig együtt szoktunk aludni hétvégén.Mostanában mondja az anyukája hogy fél egyedül éjszaka,ezért a barátom ne aludjon már itt,maradjon otthon.Úgy érzem hogy tönkre fog menni a kapcsolatunk.Én sem tudnék mindig elmenni itthonról,mert van egy kisebb tesóm,anyukám meg dolgozik,de az én családom megteszi azt,hogy a tesóm kimegy nagyihoz(egy másik városba!!!) vagy nagyim bebuszozik hogy el tudjak menni.Ekkora áldozatokat hozunk,és heti egyszer nem lehet ezt fordítva is...Igazságtalanságnak érzem.

2011. dec. 17. 08:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Eddig nem félt?
2011. dec. 17. 08:32
 2/11 A kérdező kommentje:
nem!pár hónapja van ez,valószínűleg azért mert magányos.amikor jött hozzá valami pasijelölt,akkor még el is küldte otthonról éjszakára a fiát.
2011. dec. 17. 08:34
 3/11 anonim ***** válasza:
78%

Ettol tonkre megy a kapcsolatotok?? Eleg erdekes.. Nem hiszem, hogy egy kapcsolat milyensege azon mulna, hogy egyutt alszotok-e vagy sem. Tenyleg hatalmas aldozatokat hozol ezert a kapcsolatert. :))))

Tul jo dolgotok van. Mi tobb mint 3 eve vagyunk egyutt es mivel a szulokkel elunk akik azt a nezetet valljak, hogy majd ha egyutt elunk es eltartjuk magunkat akkor egyutt aludhatunk, az o hazukban viszont ilyesmirol szo se lehet, ezert nem alszunk egyutt (meg).

Nem ment tonkre a kapcsolatunk, kibirjuk meg ezt a kis idot (par honapot). Ugyhogy ha nektek ennyitol tonkre megy akkor nagyobb gondok eseten nem tudom mi lenne...

21/L

2011. dec. 17. 08:35
 4/11 A kérdező kommentje:
Engem bánt...mert az volt a megszokott eddig...és tőlem elvárná hogy a kistesómat hagyjam itthon éjszakára egyedül...tehát érdekes azért.
2011. dec. 17. 08:42
 5/11 anonim ***** válasza:

Ertem. De ha ettol tonkre megy a kapcsolat akkor ennek kesobb sincs nagy jovoje. Ne fogd fel ilyen tragikus dologkent. :) Torekedjetek arra, hogy talaljatok valami megoldast, vagy beszeljetek meg az anyjaval, hogy neha otthon marad vele hetvegen, de ebbol nem csinaltok rendszert.

Mindenki engedjen egy picit a dologbol, es mar el is van intezve. :))

2011. dec. 17. 08:52
 6/11 anonim ***** válasza:
56%

Tökre igazad van, elég szar érzés lehet hogy így alakult. Viszont te egy 21 évessel vagy együtt nem egy 15 évessel akit irányítgatni kell. Én 19 vagyok de már két éve körberöhögtem a szüleim ha manipulálni próbáltak, pláne ha valami hasonló jelentőségű dologról volt szó.

Annak aki leszólt: Attól nem másnak van jó dolga hogy mindkettőtök szülei extra retardáltak, hanem neked rossz.

2011. dec. 17. 09:02
 7/11 anonim ***** válasza:
fiúk vagytok mind a ketten ?
2011. dec. 17. 09:12
 8/11 A kérdező kommentje:
van jövője,csak megnehezítik eléggé.azt mondta az anyukája,hogy amikor megoldható,aludjak én ott...az én családom tényleg megoldja hogy mehessek,de tesómat nem költöztethetem el.de amikor nem megoldható hogy én aludjak ott,és a barátom akarna jönni,akkor égi háború van... :S és ez bánt,hogy én oldjam meg és annyi....hiába van szépítve,a lényeg hogy a barátom nem jöhet kb...majd megpróbál vele beszélni a barátom,csak rossz passzban van,és nem akarja tovább rontani a helyzetet
2011. dec. 17. 09:13
 9/11 A kérdező kommentje:
már miért lennénk fiúk mindketten?
2011. dec. 17. 09:14
 10/11 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem maskor gondold meg, hogy kiket nevezel retardaltnak! Ugy latom a te, draga, kedves szuleid nagyobb baklovest kovettek el azzal, hogy ilyen undorito embert neveltek beloled mint te vagy... :)))
2011. dec. 17. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!