Mit lehet tenni? Kicsit kiborító.
Ettol tonkre megy a kapcsolatotok?? Eleg erdekes.. Nem hiszem, hogy egy kapcsolat milyensege azon mulna, hogy egyutt alszotok-e vagy sem. Tenyleg hatalmas aldozatokat hozol ezert a kapcsolatert. :))))
Tul jo dolgotok van. Mi tobb mint 3 eve vagyunk egyutt es mivel a szulokkel elunk akik azt a nezetet valljak, hogy majd ha egyutt elunk es eltartjuk magunkat akkor egyutt aludhatunk, az o hazukban viszont ilyesmirol szo se lehet, ezert nem alszunk egyutt (meg).
Nem ment tonkre a kapcsolatunk, kibirjuk meg ezt a kis idot (par honapot). Ugyhogy ha nektek ennyitol tonkre megy akkor nagyobb gondok eseten nem tudom mi lenne...
21/L
Ertem. De ha ettol tonkre megy a kapcsolat akkor ennek kesobb sincs nagy jovoje. Ne fogd fel ilyen tragikus dologkent. :) Torekedjetek arra, hogy talaljatok valami megoldast, vagy beszeljetek meg az anyjaval, hogy neha otthon marad vele hetvegen, de ebbol nem csinaltok rendszert.
Mindenki engedjen egy picit a dologbol, es mar el is van intezve. :))
Tökre igazad van, elég szar érzés lehet hogy így alakult. Viszont te egy 21 évessel vagy együtt nem egy 15 évessel akit irányítgatni kell. Én 19 vagyok de már két éve körberöhögtem a szüleim ha manipulálni próbáltak, pláne ha valami hasonló jelentőségű dologról volt szó.
Annak aki leszólt: Attól nem másnak van jó dolga hogy mindkettőtök szülei extra retardáltak, hanem neked rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!