Meddig tart a gyász?
nekem 7éve halt meg a legjobb barátom,és a mai napig sírnom kell,ha az esetre gondolok.nem tudom feldolgozni,mert nem akarom elengedni,a pszichológus is megmondta.igen,nem akarom elengedni,mert haragban váltunk el,a tizenéves barátságunk alatt akkor,azon az estén vesztünk össze először,és nem mentem el vele valahová.aznap meghalt,és vele 1ütt picit én is.
szóval,teljesen normális az,ha 1év után ezt érzed,ne ijedj meg,természetes reakció.szerintem valahol te még nem dolgoztad fel igazán,csak szeretnéd azt hinni.ez is előfordul.foglalkozni kell ezzel a dologgal
kitartás :)
Azt hitted, hogy 1 év múlva elmúlnak az érzéseid? Nem "estél vissza". A gyász nem olyan, mint a nátha, hogy egyszer csak nyomtalanul elmúlik. Ezzel meg kell tanulni együtt élni, és néha könnyebb lesz, néha nehezebb.
Ez nyálas lesz, de örülj ennek a fájdalomnak, mert azt jelenti, hogy nagyon szeretted. Én mostanában érkeztem el arra a pontra, hogy már jobban örülök, mint kesergek. Eddig azt kívántam, bárcsak ne is ismertem volna, akkor most nem fájna ennyire, de most már ott tartok, hogy örülök annak, hogy része volt az életemnek, még akkor is, ha nagyon fáj, hogy már nincs többé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!