Már írtam ide nem egyszer. Másfél éve hunyt el a feleségem, a 6éves fiammal maradtunk. Sajnos kiderült a feleségem nem volt a hűség mintaképe, és 4évig szenvedett a betegségével ami elvitte. Iszonyat hogy tud ez fájni, már már fizikailag is leépül ebbe az ember. Néztem netes gyászfeldolgozást, vicc mi pénzeket képesek lennének az emberről legombolni. A szerelem,megcsalás,és az elvesztése mely gondolatok leginkább kitöltik a gondolataimat, néha iszonyúan hiányzik, de ekkor beugrik hogy megcsalt, és ezért is szörnyű gondolataim vannak. Nem is tudom mért írok ide, hisz tudom a válaszokat, tudom mit fognak írni a hozzászólók. Azt hogy idő, de úgy érzem 10év múlva sem lesz jobb, ez nem lehet jobb! Leg jobb ha alszik az ember és addig sincs tudatában az ember a történteknek. Ugye ez sosem lesz jobb?
Szakemberrel kellene beszélned, aki segít ezt feldolgozni.
A háziorvosoddal beszélj, ő be tud utalni tbs rendelésre.
2012. jún. 3. 14:57
3/14 anonim válasza:
De jobb lesz! Ha egyszer találkozol azzal a nővel, aki téged is és a kisfiadat is szereti, meg fog melegedni a szíved. Bőven meggyászoltad a feleséged. Itt az ideje, hogy a kisfiaddal és magaddal is elkezdj törődni és egy új élet felépítésén dolgozni.
2012. jún. 3. 15:00
4/14 anonim válasza:
Egy halott embernek többet megbocsátunk, mint egy élőnek, és a jó házasság titka a megbocsátani tudás. Nem haragudni kellene a feleségedre, hanem magadba kellene nézned, hogy te mit rontottál el, mit nem adtál meg neki, amiért megcsalt?
2012. jún. 3. 15:00
5/14 anonim válasza:
Mindenképp menj el pszichológushoz, nagyon sokt tud segíteni abban hogy feldolgozd ezeket az eseményeket és abban hogy továbblépj.
Őszintén sajnálom.
2012. jún. 3. 15:06
6/14 anonim válasza:
El kell engedni- addig mind a hármótoknak szenvedés ez...igen, 3-nak... A gyerek megérzi a te kínódásod, Te érzed, és a halottnak is az..
Van egy Grimm felnőtt-történet, ahol a szülők kisgyermeküket vesztik el. Az anya csak sír,sír.
Álmában megjelenik a kicsi és panaszkodva kéri, ne sírjon, mert könnyeitől olyan nehéz a kis inge, hogy nem tud haladni az útján.. A kérésre abbahagyja, elengedi őt a saját útjára.
Ők már más törvények közt vannak, nem a fizikai világ törvényei élnek ott, máshogy haladnak égi útjaikon.
2012. jún. 3. 15:10
7/14 anonim válasza:
te írtál tegnap az egyik kérdésemre. Teljesen megértem a helyzeted. De neked ott a kisfiad, aki nem láthatja hogy összetörtél. Van amit nem lehet soha elfelejteni, muszáj lesz vele élni úgy, ahogy lehet. Tönkre tud menni az ember tudom, de van egy pont amit nem lép át a többségesetleg gondolatban, de tett nem követi. Valahol ez természetes velejárója a dolgoknak. Tudom leírni könnyű, leírom én is, de megfogadni, megtartani nem egyszerű. Nem egyszerű nem odafigyelni az érzésekre...
2012. jún. 3. 15:11
8/14 A kérdező kommentje:
Hmmm. Mit is rontottam el? Semmit, sajnálatos statisztika hogy az egyszerű normális ember az unalmas. Képzeld el hogy van egy gyereked, medencés ház, mindent megadsz neki,dolgozol hogy jó legyen neki, de ő drogos és balhés lesz! Hol rontottad el? Sehol! Nem minden függ tőlünk, tőled. És az ilyen lelki sebek, megspékelve az adott személy elvesztésével igencsak hatványozottan emeli dolog súlyát. Orvos? Hát sajnos nem érezném hitelesnek egy kívülálló, munkaidejének lejárásán agyaló ember segítségét. Nem tudom elképzelni hogy ebből van ki út.A megbocsájtás kimondhatnám, de nem lenne őszinte, mert meg vagyok győződve hogy nem érdemeltem meg.
2012. jún. 3. 15:12
9/14 anonim válasza:
miert halt meg? es mi koze a huseghez?
2012. jún. 3. 15:15
10/14 anonim válasza:
2 lehetőséged van: vagy pszichológushoz fordulsz vagy egy valláshoz.Ez a kettő tud segíteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!