Hogyan lehet feldolgozni egy testvér halálát? Októberben halt meg, de még mindig nem hiszem el, hogy nincs. Csak 29! éves volt, lefeküdt aludni, másnap nem kelt fel.
Őszinte részvétem.
Erre mondják,hogy az idő minden sebet begyógyít.Feldolgozni sosem fogod,de idővel enyhülni fog a fájdalom.
Úristen, nagyon sajnálom!!!!
Sajnos a gyászra az idő az egyetlen gyógyír :(
Lehet több év is lesz, de mást nem tehetsz :(
Őszinte részvétem!
Egy árva
Köszönöm szépen!
Én se borultam ki,lehet ez a rossz.
Szüleimet látni, hogy összeomlottak, viszont kegyetlen.
Húúú, ez nem semmi :( sajnálom :(
Amúgy mi volt a baja? Mi miatt halt meg szegény?
Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy mi, fiatalok, nem is gondolunk a halálra, pedig sajnos benne van a pakliban :(
30N
Szia,
talán ha megértenéd hogy nincs halál csak eltűntetek egymás elől az segíthet ráadásul ez az igazság.
Mit tanított neked az Ő halála? Esetleg azt hogy te használd az életet jobban és készűlj fel jobben?
Mert fel lehet készülni nem titok.
Azt is tudnod kell hogy a sajnálkozásod akadájozza az elhúnytat ott ahol most van, a tiszta szeretetteljes gondolatok és érzések segítik! Ima szívből, talán a legjobb ha már tenni akarsz valamit.
Gyógyulást!
T
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!