Ez más testvérpárral is előfordult? Mitől lehet, hogy pont ugyanaz a lány lett a legjobb barátunk? (lennt)
Ugyanabba a 12 évfolyamos iskolába járt a báttyám mint én most. Csak a báttyám 8. osztályig, én pedig 9. osztálytól. Elkerültük egymást, mert 2 évvel idősebb nálam a báttyám (ő most 18 éves, én 16) Tehát mikor én ebben a suliba jöttem ő már más suliba járt.
Nemrég a suli röplabda csapatában nagyon összebarátkoztam egy lánnyal. Meséltem róla a báttyámnak,mert a csaj 2 évvel idősebb nálam ezért gondoltam,hogy lehet,hogy a báttyám osztálytársa volt. A báttyám nevetve mondta,hogy 6.-tól 8.-ig ő volt a legjobb barátja lányok közül. A lánynak is elmeséltem ő is nagyon meglepődött. Nem érdekes,hogy ugyanazzal a lánnyal lettünk mindketten jó barátok? Aki ráadásul nem is népszerű lány, mert nem olyan közvetlen,mint én és bátyó, viszont ha megismerjük rájövünk,hogy nagyon megértő és érzelmes.
Szerintem se meglepő, feltéve, hogy tényleg hasonló személyiségek vagytok a bátyáddal, hasonló a gondolkodásotok, ízlésetek stb. Ebben az esetben simán előfordulhat, hogy ugyanazokkal az emberekkel kerültök szoros barátságba.
Mondjuk nálam ilyen szitu nem volt soha, de van egy nővérem, akivel sok dologban hasonlítunk: mind a ketten inkább csöndesebb, visszahúzódóbb természetűek voltunk, mind a ketten szerettünk meséket kitalálni, nagyjából hasonló volt az ízlésünk bizonyos dolgokban (pl. zene, öltözködés, ételek, mindkettőnknek a kék volt a kedvenc színe stb.) Kiskoromban nem egyszer meg is kaptam tőle, hogy csak azért akarok mindenből hasonlót, mint ő, mert nincs saját jellemem, és őt akarom utánozni... :-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!