Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakító ok lehet egy baba?

Szakító ok lehet egy baba?

Figyelt kérdés

Adott egy 20L és egy 22F korábban már jártak most ùjból folytatni szeretnék, a fiú korábban szeretett volna a lánytól gyereket, na de most 1hónapja van viszony köztük, a lánynak volt előtte közvetlenûl kapcsolata 1évig most pedig kiderült hogy terhes a lány a másik fiútòl!!

A férfi akiről szó van, nagyon szereti a lányt de így már szakítani akar!!! Hasonló eset? Vélemény??

2012. okt. 4. 00:41
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőd egy felelőtlen, férfiakkal játszó nő!

Szakít egy fiúval, akit nem szeret. Ha szerette volna, akkor nem kezd mással és nem lesz terhes tőle.

Egy normális lányt a szakítás megvisel,de őt nem.

Terhes az előző barátjától, de a régi miatt szakít vele és nyakába akarja varrni egy másik férfi gyerekét!

27 évesen egy férfi már nem gyerek! Tudja, hogy egy gyerek felnevelése felelősség! Miért vállalná ezt át a gyerek apjától?

Minden oka meg van a szakításra! Nem csak azért, mert nem akarja más gyerekét felnevelni, hanem azért is, mert a lány nem tisztességes vele.

A barátnőd nem kell vigasztalni! Nézzen szembe a saját viselkedésével, menjen vissza a gyerek apjához és közösen neveljék fel a gyereküket!

Sajnálom a szerencsétlen gyereket, hogy ilyen anyja van.

2012. okt. 4. 07:35
 22/37 anonim ***** válasza:
57%

Én a barátnődet nem értem!

Ha fontosabb neki, hogy az exéhez kötődjön- igen, a gyerek bizony kapocs lesz közöttük- mint, hogy saját családot alapítson az új párjával, akkor takarodjon a francba! Gyereke mástól is lehetne.

2012. okt. 4. 08:18
 23/37 anonim ***** válasza:
86%

#21 - az sem valószínű, hogy az előző pasi visszafogadja, legalábbis én a két férfi helyzete közül valamivel nagyobb esélyt látnék, hogy az új barát helyében elfogadjam, mint hogy a régi helyében visszafogadjam. Miért kellene nekem egy olyan nő, miért pocsékolnám olyanra az időm és energiám, akinek nem én kellek, csak a baba miatt akar visszakúszni, akkor inkább keresek egy olyant, akinek én kellek.

Tartok tőle, hogy ez a lány sanszosan megírta a "2 szék között a pad alá" tipikus esetét.

2012. okt. 4. 08:22
 24/37 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem két lehetőség van: vagy egyedül neveli a babát (legalább is addig, amíg nem talál olyan párt, aki elfogadja, hogy neki már van egy gyereke), vagy elveteti. Kicsit sem vagyok abortuszpárti, de elvetetném.
2012. okt. 4. 08:46
 25/37 anonim ***** válasza:
70%

Egy 20 éves lány és egy 22 éves fiú még bőven gyerek a babavállaláshoz és egyébként is jó eséllyel amúgy sem maradnának együtt, akármekkora is a mostani szerelem.

Ezzel az egésszel csak a fiú nyakába lenne varrva egy olyan baba, aki nem is az övé és márcsak felelősségérzetből sem tudna kilépni a kapcsolatból. Ha egyszer szakítottak, megint fognak és a gyerek fogja meginni a levét.

Túl fiatalok! És ráadásul az apának még nem is szólt!

Nem vagyok abortuszpárti, de én sem tartanám meg.

2012. okt. 4. 09:14
 26/37 anonim ***** válasza:
76%

Viccelsz? Persze, hogy szakító ok.

Azért ez hogy néz már ki?

" Drágám, szeretlek imádlak, csak Te kellesz, de tudod fölcsináltattam magam az előző bikámmal, mert akkor még tőle akartam gyereket/b@sztam védekezni és igaz sz@r volt a kapcsolatunk, meg csak rád gondoltam, de azért az utolsókig keféltünk, mert hát tudod így megy ez. De ne aggódj ez a Te életedre nem lesz hatással."

Nevetséges. Én nem vigasztalnám, szerintem itt nincs miért vigasztalni senkit. Így történt és kész, most már így lesz.

2012. okt. 4. 09:27
 27/37 anonim ***** válasza:
79%

22 évesen még nagyon fiatal apának, foleg ha más gyerekét kell nevelni. Gondolom járt volna a csajjal, de a baba már más dolog. Ahoz fel kell nonie. Van jovedelmuk vagy még iskolába járnak?

Ertheto, hogy a srác szakítani akar a lánnyal.

20 hos kislány anyukája

2012. okt. 4. 10:10
 28/37 anonim ***** válasza:
75%
Ebben az esetben szakító ok.
2012. okt. 4. 10:14
 29/37 anonim ***** válasza:
80%
Hát ez teljesne egyértelmű lenne számomra hogy viszlátot intenék neki..miért nem maradt a másik pasival?Itt több kérdés is felmerűl..ha nincs ló jó lesz a szamár is??Nekem ez nagyon űgy tünik és valami lyesmi lehet a háttérben az tuti,hogy akitől a baba lenne vagy lesz az a srác ott hagyta a csajszikát,gondolom most meg jól jönne egy balek és a volt barátja szemében meg is találta!Ha van esze a srácnak akkor vissza kergeti a volt pasijához és nem fogja a más gyerekét a nyakára venni!Igen szakító ok egyértelműen!Több okbol is!
2012. okt. 4. 10:58
 30/37 anonim ***** válasza:
79%

Tuti szakító ok. A srác közös gyereket akart és nem másét nevelni. Egyáltalán tudja a gyerek apja, hogy apa lesz? Több mint valószínű, hogy a csaj a két szék között a padlóra fog esni. Ha meg az ex a gyerek miatt visszafogadja, akkor sem lesz már egy boldog kapcsolat, hisz csak a gyerek miatt ment vissza és nem azért, mert szereti.

Ezt felelőtlenségnek hívják, persze gyerek becsúszhat, de én pl sose szülnék olyannak, akitől nem szeretnék babát, inkább az abortusz.

2012. okt. 4. 11:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!