Szeretnénk babát, de az élet ellenünk van?
Szerintem menj ki te is külföldre dolgozni a párod mellé, és ha meglesz az 1 év, vagy ami kell az ottani gyedhez, akkor vállaljátok be.
Ez lenne részetekről a logikus döntés, szerintem.
Igazad van, a gyerekre is gondolni kell és normális esetben egy pár akkor vállal gyereket, ha fel is tudja nevelni és nem kell éheznie a családnak, DE ha mindenki arra várna, hogy először legyen saját lakás (ami a mai fizetések mellett lehetetlen), utána kocsi, pénz stb, akkor senki sem szülne. Mire meglesz minden, addigra kb 78 éves leszel :(
Van másik oldal is, itt van a mi példánk. Van saját házunk, mert a férjem évekig nagyon jól keresett, van kocsi, megtakarítás. 31 évesen szültem és szeretnék másodikat, de valószínűleg nem lesz. A férjemet kirúgták és az én állásom is megszűnik hamarosan, így nem tudok visszamenni dolgozni. Jelenleg elvagyunk a megtakarításból és a férjem másodállásából, de ez nem mehet így örökké. Évekig dolgoztunk, spóroltunk és most ennyi idősen itt állunk 1 gyerekkel munka nélkül. Hiába van meg mindened, ha aztán munkanélküli leszel és nem tudod fenntartani a házat és kocsit. Van ilyen is. Meg persze van olyan ismerősöm is, aki a semmibe szült 19 évesen, mert az "olyan tök jó lenne". A lány szülei támogatták őket és most 3 év csóróság után mindketten találtak munkát.
22 éves vagy, még nem vagy elkésve, így szerintem jobban jártok, ha még pár évig mindketten dolgoztok és gyűjtögettek. Majd 5 év múlva újra átbeszélitek a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!