Párom akivel két éve élek együtt meg szeretné kérni a kezem. Szeretjük egymást, de most már leszállt a rózsaszín köd és tisztábban látok. Nem tudom h bele merjek-e vágni a komolyabb kapcsolatba. Sok jó tulajdonsága van de most már a rosszakat is látom :( A problémák a következők lennének:
Nem tiszteli a családomat
Nem a támaszom (általában nekem kell a dolgokat megoldani)
Nem szereti az állatokat-én nagyon
Le van halkítva a telefonja (hétvégén is...)titkol vmit?
Kevés a szex (heti 1kb.)
Tartozik és nem kapkodja el h visszaadja (300e)
Utálom a testvérét
Okoskodik
Rendmániás
Nem vezet jól autót
Hát kb ennyi. Tudom h nincs ember hiba nélkül. Én reagálom túl? Bele merjek vágni? Ezeken simán túl kellene tennem magam mert ezek normális, elviselhető dolgok hosszú távon is? Mondja igent?
a legnagyobb gond, hogy nem a támaszod, a többi az apróság. Mindig az emberi dolgokon múlik egy kapcsolat.
Én a helyedben kilépnék belőle. Aki szeret annál a leg főbb ok amit le is írtam, nincs.
2012. szept. 15. 17:58
2/14 anonim válasza:
Két éve együtt éltek de a hétvégéket nem töltitek együtt? Ez fura.
A többiről beszélj vele, ha nem hajlandó kompromisszumra akkor gondold át a házasságot :-(
2012. szept. 15. 17:59
3/14 anonim válasza:
Ha már listát tudsz írni belőle... Kapásból van 4-5 a listán ami nekem sem tetszene. Hosszú távon meg nem bírnám elviselni. A kérdés, hogy neked ez a lista most sok vagy kevés? Ha jön még mellé pár, mert idővel jön majd, elvilseled-e ezt egész életedben ha úgy alakul?
2012. szept. 15. 18:00
4/14 anonim válasza:
Ezekkel a "hibákkal" szerintem semmi baj nincs, de te tudod. Én nem lennék olyan emberrel aki idegesít.
2012. szept. 15. 18:17
5/14 anonim válasza:
ezt neked kell tudnod, minden esetre tényleg nem az a pasi, akról minden nő álmodik. az, h nem számíthatsz rá, nagy baj, a legeslegnagyobb ezek közül. nézd, te tudod, ezek mennyire tolerálhatók a számodra. én valszeg a két évet se húztam volna ki vele, mert van egy kutyám, aki velem él, garzonban.
2012. szept. 15. 18:24
6/14 anonim válasza:
Mérlegelni kell, pl írod, hogy nem tiszteli a családod, te mitől vagy különb? utálod a testvérét...az éremnek mindig 2 oldala van. Ha neked nem jó lépj ki belőle, ha kapásból ennyi gondot látsz akkor ne vágj bele, mert nem egyszerű a válás, és eleve rosszul jön ki, hogy ennyire kételkedsz benne, de később esetleg jóban rosszban együtt fogadalmat tennél...
2012. szept. 15. 18:27
7/14 anonim válasza:
utolsó előtti vagyok: még annyi, h a fent említett mellett az, h nem érdekli az adóssága, engem is elgondolkodtatna
2012. szept. 15. 18:32
8/14 anonim válasza:
A te helyedben irnék egy másik listát is a jó tulajdonságairól, pozitív dolgairól. Melyik lista lenne hosszabb? A döntés a te kezedben van!
2012. szept. 15. 18:54
9/14 anonim válasza:
Uh, hát, vannak, amik nem jelentenének feltétlen gondot, pl. a az, hogy rendmániás, de az, hogy nem a támaszod, nem tiszteli a családodat (akármennyire is "sz@r" emberek, a családod, és már emiatt is kellene tisztelnie, ha nem is szeretnie), ha már most kevés a szex, 2 év után...ez csak rosszabb lesz..;a pénzhez való hozzáállása...Na, ez a két utóbbi szerintem önmagában is elég lenne ahhoz, hogy hosszú távon ne kérjek belőle, de ennyi minden összeadva...Ilyet találsz minden bokorban, de jobbat is!
2012. szept. 15. 18:55
10/14 anonim válasza:
Hátőő, szerintem rosszul hangzik ez a lista, bár van aki többet is lenyel, van aki nem.
Én 3 éve élek a barátommal és az egyetlen probléma, hogy rendetlen. Ez is tud bosszúságot okozni hosszútávon mindkettőnknek, de azért a helyén kezeljük a dolgot. :)
De tényleg az a kérdés, hogy te rá mered bízni magad egy olyan emberre aki nem a támaszod? Mersz vele közösen gyereket vállalni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!