Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szerelem túltehet a rossz...

Kicca kérdése:

A szerelem túltehet a rossz tulajdonságokon?

Figyelt kérdés

Párom akivel két éve élek együtt meg szeretné kérni a kezem. Szeretjük egymást, de most már leszállt a rózsaszín köd és tisztábban látok. Nem tudom h bele merjek-e vágni a komolyabb kapcsolatba. Sok jó tulajdonsága van de most már a rosszakat is látom :( A problémák a következők lennének:

Nem tiszteli a családomat

Nem a támaszom (általában nekem kell a dolgokat megoldani)

Nem szereti az állatokat-én nagyon

Le van halkítva a telefonja (hétvégén is...)titkol vmit?

Kevés a szex (heti 1kb.)

Tartozik és nem kapkodja el h visszaadja (300e)

Utálom a testvérét

Okoskodik

Rendmániás

Nem vezet jól autót

Hát kb ennyi. Tudom h nincs ember hiba nélkül. Én reagálom túl? Bele merjek vágni? Ezeken simán túl kellene tennem magam mert ezek normális, elviselhető dolgok hosszú távon is? Mondja igent?

Előre is köszönöm a segítséget :)

27/Lány

2012. szept. 15. 17:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ezen a listán van olyan is amit elnéznék, valóban senki sem tökéletes. (pl.rendmániás,nem tud vezetni rendesen)

viszont van olyan is, ami miatt kizárt hogy hozzámennék, sőt két évet se húztam volna le vele. (pl. nem a támaszom, nem tiszteli a családom)

2012. szept. 15. 19:07
 12/14 anonim ***** válasza:
A többit még megértem, de az autó(nem jól)vezetése nem nagy dolog. Akkor vállald be vele, ha ezektől függetlenül szeretitek egymást és mindenképp mondd el neki, ezeket, hátha ő se szereti ezeket a dolgokat magában és akkor segíthetnél neki megváltozni.
2012. szept. 15. 19:12
 13/14 anonim ***** válasza:

nekem a -nem a támaszom, -nem tiszteli a családomat, -nem akarja megadni a tartozást már eleve kizárja, hogy együtt legyek valakivel.

nem kell imádnia a családomat, de ha még nem is kedveli őket, akkor inkább meg se szólaljon.

az ember jó esetben azért van együtt valakivel, mert támogatják egymást (lelkileg) és számíthatnak egymásra a leghúzósabb életszakaszokban is.

az okoskodás meg szimplán marha bosszantó tud lenni hosszú távon.

2012. szept. 15. 19:19
 14/14 anonim ***** válasza:
50%

Én meg egyenesen azt mondom, hogy örülj, hogy elszállt már a nagy szerelem, mert legalább látod, kivel is szándékszol összekötni az életed. Valaki, aki

-tartozik, és nem töri magát, hogy kifizesse(hogy bánik a pénzzel? A közös vagyont is ilyen hanyagul kezeli majd?)

-nem tiszteli a családomat

-nem a támaszom

az eleve kizárja azt, hogy rendes TÁRSAM? PARTNEREM legyen az illető. Ilyen tulajdonságokkal megáldott emberrel én nem igazán akarnék nemhogy házasságot, de még kapcsolatot se. És nem azért mert finnyás vagyok, hanem mert látom, hogy sokkal rendesebb férfiak is vannak a világon. Én nem mondanék igent, de a te életed, és ha már most felmerülnek benned a kételyek, akkor mi lesz később? Milyen igen az ilyen? "hát, oké, legyen, már 27 vagyok, nem várhatok tovább, majd megjavul, majd próbálom megbeszélni vele, blabla..."

U.i.: ezekből arra következtetek, hogy fölényeskedik is, azaz elnyom. Ne akarj te ilyen férjet.

2012. szept. 15. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!