Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Johanna névről?

Mit gondoltok a Johanna névről?

Figyelt kérdés
Szerintetek szép? És ha nem akkor miért? :)

2012. okt. 3. 05:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
83%
Nagymamámat hívták így! Már én is gondoltam rá, ha lesz kislányom így fogják hívni! De nem tudom eldönteni, hogy valóban tetszik-e a név, vagy csak a nagymama miatt!
2012. okt. 5. 19:48
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik a név.

HAtározott, szép, van csengése, dallama, és becézhető is.

2012. okt. 5. 23:55
 13/21 anonim ***** válasza:
Nekem öreges, bocsi:S:S Hanna szintén:S:S
2012. okt. 6. 00:01
 14/21 anonim ***** válasza:
nagyon szép név szerintem, a becézése is, nálunk listás volt, de személyiségileg egy csendes, komoly, nyugodt kislányt, majd nőt tudok elképzelni hozzá, nem valószínű h nekünk csendes, komoly, nyugodt gyerekünk lesz, tekintve hogy az első lányunk is egy rosszaság:-)csak ezért vetettük el.
2012. okt. 6. 10:10
 15/21 anonim válasza:

Szerintem szép név! A 3 hónapos lányomat is így hívják! A férjem álmodta meg a nevét.:)

Miért kérdezed? Neked tetszik?

2012. okt. 7. 23:04
 16/21 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem mert nekem ez a nevem :) hmm elég megosztottak a vélemények, de örülök a válaszoknak! :) Engem is Johinak becéznek :D Én szeretem ezt a becenevet. És nem azért tettem föl a kérdést, mert nem tetszenne stb. csak kíváncsi vagyok a többi ember véleményére :) 12/L
2012. okt. 8. 17:40
 17/21 A kérdező kommentje:
Ja és gratulálok az újdonsült anyukáknak! :)
2012. okt. 8. 17:41
 18/21 anonim ***** válasza:
edesanyam neve volt utalta csak sugva mondta ki annyira inkabb egy masik nevet hasznalt maganak.
2012. okt. 9. 20:15
 19/21 anonim ***** válasza:
A Johanna név tetszik, de a "Johi" becézés nem.
2012. okt. 9. 21:05
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is Johanna vagyok 33 éves és nekem mindig tetszett. A lányom nem kapta a nevem, csak mert nem szeretném ha 2 egynevű lenne a házban.

Szerintem légy büszke rá és örülj, mert csodaszép név. N engedd hogy becézzenek, azért neveztek Johannának, hogy úgy szólitsanak:)

2012. okt. 10. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!