Mit gondoltok a Johanna névről?
Figyelt kérdés
Szerintetek szép? És ha nem akkor miért? :)2012. okt. 3. 05:04
1/21 anonim válasza:
Egy Johanna ismerősöm van,az is értelmi fogyatékos.
2/21 anonim válasza:
Ismerek egy Johanna nevű lányt, az egyik legcsinosabb, lány, akit valaha is láttam. És kedves is. A név hangzása egy kicsit történelmi, de ritka név, nincs elcsépelve legalább. NekeM tetszik. Talán Hannának becézik...
3/21 anonim válasza:
Én nem szeretem, ismerek kettőt, az egyik az általános iskolás ének tanárom akit utáltam, a másik egy iskola társam volt és Johinak is becézték, ami szerintem nem túl szép. Nekem nem tatszik a hangzása, és az hogy nem igazán lehet becézni.
4/21 anonim válasza:
A Hanna tetszik mint önálló név.
5/21 anonim válasza:
Határeset. Inkább Hanna, ami viszont gyönyörű. :)
6/21 anonim válasza:
Pont îgy hîvjàk a 8 hónapos lànyomat!:)
7/21 anonim válasza:
Végre egy normális név. Az pedig ostobaság, hogy a név jellemzi a viselőjét!
9/21 anonim válasza:
Szent Johanna!
Ő jut eszembe, és a tragikus sorsa.
Nem tetszik, mert Jeanne D'Arc-ra asszociálok, egy tragikus sorsú, magányos, szerencsétlen nő ugrik be erről a névről.
Hangzásra nem csúnya, elegáns is, de nekem rossz dolgok kapcsolódnak hozzá.
Amúgy is olyan régies, komor név.
Nem tetszik, én a vidám, kedves neveket szeretem.
Persze jobb, mint az Eszmeralda, a Kincsőnél, Csengénél, Nyesténél meg százszor jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!