Tudnál magaddal együtt élni?
Figyelt kérdés
Meddig tudnád magadat elviselni, egyáltalán hogy kezelnéd ezt a helyzetet?2012. okt. 2. 23:30
21/25 anonim válasza:
Hát nem tudom.. nem biztos. Viszont ami jó dolog lenne benne hogy mindenben megegyezne a véleményünk! :P Ugyanazt a zenét hallgatnánk, nem lenne veszekedés hogy most akkor melyik filmet nézzük meg. Ezt imádnám!
Viszont ami borzasztó lenne az a "monkosságom". Ezt csak a családom érti, rettentő háklis vagyok bizonyos dolgokra, mindig mindent úgy kell letenni ahogy az volt. Képes vagyok egy cipős doboz papírját eltenni emlékbe ha az nekem sokat jelent.
22/25 anonim válasza:
Persze, most is magammal élek együtt =D De egyébként van olyan, aki nem?!
23/25 anonim válasza:
Óóóó, én nagyon jóba lennék magammal és minden tök jó lenne, kettő belőlem sok mindenre jó lenne. :)
24/25 anonim válasza:
én egy ideje már együtt élek magammal, és még sosem érkezett panasz:D néha elfelejtem levinni a szemetet de aztán megbeszéljük és már barátokként bújunk ágyba. hasznos egyébként, a rezsin is tudunk spórolni, együtt fürdünk, stb...
25/25 anonim válasza:
nem valószínű. nyilván minden nap el kell viselnem magam, de ha lenne egy ikertestvérem ugyanilyen mentalitással, nem tudnám hosszú távon elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!