Tudnál magaddal együtt élni?
Én is örülnék neki. Mindig mindenhol tisztaság és rend lenne, senkire nem kéne rászólni, hogy ne pakoljon szét, ne hagyja a koszos cipőjét szanaszét, a kádat hajmosás után takarítsa ki, csinálja meg legalább akkor a macskaalmot, ha beteg vagyok, stb...
Sokat veszekednénk, de jól kijönnék magammal :)
Kizárt. VOlt hasonló jellemű barátom, mint én (meglehetősen karakán vagyok), együtt is éltünk, de igen hamar kiderült, hogy nem működőképes a dolog.
Szerencsére a jelenlegi párom jóval megértőbb, türelmesebb, de emellett határozottabb is, nem enged a hülye nyavajgásaimnak, így nagyon jól kijövünk.
Hát így kénytelen vagyok magammal együtt élni, de ha még egy lenne belőlem, akkor szerintem elkerülném a találkozást.
:-D
Talán. Mindketten elvonulnánk a szoba két sarkába, és jól ellennénk. A mosogatnivaló felhalmozódása meg egyikünket se érdekelné :)
Komolyra fordítva, ha olyan párom lenne, mint amilyen én vagyok néha, kiszaladnék a világból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!