Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért nem lehet normálisan...

Mért nem lehet normálisan hívni a páromat?

Figyelt kérdés
Van egy fél éves kapcsolatom,amiben nagyon boldog vagyok.A párom nem egy link alak,szerény,udvarias,csendes.De ha jön hozzánk,apám mindig ilyeneket szól,hogy "megint jön a kanod?" "Ma is jön a pasasod?" Most lehet,hogy csak nekem esik rosszul,vagy én vagyok túl érzékeny,de van neve is a páromnak,és mért kell ilyen egyszerű,alpári módon beszélni róla? Vagy csak túlreagálom?
2012. okt. 2. 17:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Hát sok választ olvasva sokan jobb lett volna ha hallgatnak.

Én javaslom, hogy beszéld meg tapintatosan négy szem közt édesapáddal.

Mond meg, hogy te szereted ezt az embert és neked fáj, hogy a szeretett feledet így kezeli.

Zsömle/lány

2012. okt. 2. 18:12
 12/20 A kérdező kommentje:
24 múltam és nem tervezem a szakítást és bocsi,hogy ilyen kerekek az értékeim :). Apámmal sehogysem lehet beszélni,nemhogy négyszemközt!
2012. okt. 2. 18:14
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Bunkóság részéről!
2012. okt. 2. 18:16
 14/20 A kérdező kommentje:
18:17! Hogyan jönnek ide a Jehova tanúi? Aki fogyi,inkább ne is írjon!
2012. okt. 2. 18:27
 15/20 anonim ***** válasza:
93%

Úgy, hogy a kedves zsömle/lány Jehova tanúja és mint ilyen, ahol megjelenik előbb-utóbb elkezdi terjeszteni a hitét.

És akik nem eszerint élnek, azokat istentelen férgeknek tartja.

2012. okt. 2. 18:32
 16/20 A kérdező kommentje:
Hát mindenkinek a maga dolga,miben hisz! Én speciel Istenben tutira nem!
2012. okt. 2. 18:37
 17/20 anonim ***** válasza:

Már megbocsáss de a hitemet nem ezen az oldalon fogom terjeszteni. Én ugyan olyan ember vagyok mint te, és a kérdezőnek adtam egy emberi választ, ami nem biblia ellenes.

S aki nem hisz a teremtőben az nem féreg, mert egy kereszténynek nincs joga így gondolkodni senkiről sem.

Kikérem magamnak ezt az aljas rágalmazást, a testvéreim nevében is. sosem férgeztem le senkit, nincs is jogom ilyet még csak gondolni sem.

elégé aljas vagy hogy be hoztad ide ezt a gúnyos viselkedésedet, nem először írok választ más témában is és sokszor pont ezért nem is írom alá a nevemet, mert nem a térítés a szándékom ott, ahol nem ez a téma.

Én a béke embere vagyok, és nem háborúzok, javaslom legyél ember centrikus és tedd el te is a fegyvereidet, és maradjunk békében.

Bocsánat a kérdezőnek az offért,

Zsömle/lány

2012. okt. 2. 21:34
 18/20 anonim ***** válasza:

Dehogynem!

Azokat a fiatalokat is utáljátok, akik házasság nélkül szexelnek.

2012. okt. 2. 21:48
 19/20 anonim ***** válasza:

Kedves valaki.:)

Nem hiszem, hogy a kérdező kíváncsi erre.

Ez nem a vallásos topik. De privátban megirom a válaszomat,

2012. okt. 2. 22:09
 20/20 A kérdező kommentje:
11:14! Értelmező olvasás,tudod?! Jah neked agyad sincs,hogy tudnád! Amúgy minden veszekedős,bérkire nézve sértő és trágár kommentet töröltetek,úgyh lehet próbálkozni!
2012. okt. 3. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!