Mért nem lehet normálisan hívni a páromat?
Hát sok választ olvasva sokan jobb lett volna ha hallgatnak.
Én javaslom, hogy beszéld meg tapintatosan négy szem közt édesapáddal.
Mond meg, hogy te szereted ezt az embert és neked fáj, hogy a szeretett feledet így kezeli.
Zsömle/lány
Úgy, hogy a kedves zsömle/lány Jehova tanúja és mint ilyen, ahol megjelenik előbb-utóbb elkezdi terjeszteni a hitét.
És akik nem eszerint élnek, azokat istentelen férgeknek tartja.
Már megbocsáss de a hitemet nem ezen az oldalon fogom terjeszteni. Én ugyan olyan ember vagyok mint te, és a kérdezőnek adtam egy emberi választ, ami nem biblia ellenes.
S aki nem hisz a teremtőben az nem féreg, mert egy kereszténynek nincs joga így gondolkodni senkiről sem.
Kikérem magamnak ezt az aljas rágalmazást, a testvéreim nevében is. sosem férgeztem le senkit, nincs is jogom ilyet még csak gondolni sem.
elégé aljas vagy hogy be hoztad ide ezt a gúnyos viselkedésedet, nem először írok választ más témában is és sokszor pont ezért nem is írom alá a nevemet, mert nem a térítés a szándékom ott, ahol nem ez a téma.
Én a béke embere vagyok, és nem háborúzok, javaslom legyél ember centrikus és tedd el te is a fegyvereidet, és maradjunk békében.
Bocsánat a kérdezőnek az offért,
Zsömle/lány
Dehogynem!
Azokat a fiatalokat is utáljátok, akik házasság nélkül szexelnek.
Kedves valaki.:)
Nem hiszem, hogy a kérdező kíváncsi erre.
Ez nem a vallásos topik. De privátban megirom a válaszomat,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!