Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudom becézni a...

Miért nem tudom becézni a páromat?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem áll a számra, ilyesmi, hogy bébi, vagy drágám, szívem stb, csak a keresztnevén szoktam szólítani. Miért lehet?
2012. szept. 8. 18:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert ezek a felsorolt becézők le vannak járatva képmutatók által.:)

Még jó, hogy nem áll a szádra; akkor igazán szereted, és nem dísznek "tartod".:)

2012. szept. 8. 18:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Annak hívod a párodat, aminek jól esik. Most őszintén, ki nem szarja le? Nem kell mindenféle kisállatnak meg kis izének nevezni, ha nem akarod. Lehet ő meg nem értékelné, ha mackónak, nyuszikámnak, édesemnek, husomnak hívnád. Én pl. szeretem, ha a barátom becézget, mert aranyosnak találom és jól esik és viszonozni is szeretem. Ha zavarná, akkor nem tenném. Pont. Értelmes, felnőtt emberek vagytok gondolom, nem attól szerelem a szerelem, ha minden ilyen formalitásnak meg akarnátok felelni. Úgy szeretgetitek, egymást, ahogy jólesik.
2012. szept. 8. 18:13
 3/9 anonim ***** válasza:

:D:D:D:D:D:D:D

A 2. tetszett ennyire.:)

2012. szept. 8. 18:20
 4/9 A kérdező kommentje:

18:13 :D

Tök igazad van, én is hasonlóan gondolom, és nyilván nem is akarunk senkinek megfelelni, csak magunknak, nekünk meg jó így, csak furcsállom, hogy nekem nem megy valamiért :) unokatesóim az összes, akár telefonon, személyesen, bárhogy tudják mondani a párjaiknak, akkor is ha változik a személye :) nekem meg már hat éve ő van mégsem megy :)

2012. szept. 8. 18:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért, panaszkodott? Én pl. utálom ha becéznek, van nevem, hívjon azon. A bébitől például a falnak megyek, ha így hívna a párom, egy perc alatt leszoktatnám róla.
2012. szept. 8. 18:33
 6/9 anonim ***** válasza:
67%
Mióta vagytok együtt? Lehet csak meg kellene szoknod. Nekem is nehezen jött, eleve "kemény" nő vagyok :D. Kicsit úgy is éreztem, hogy puhánynak fogok tűnni ha ilyen szavakat használok, sebezhetőnek. A szívem volt az egyik, az édes a másik ilyen jellegű szó részemről. Mostmár nem probléma mondani ezeket egyáltalán. Elejében szokatlan volt nagyon.
2012. szept. 8. 18:44
 7/9 anonim ***** válasza:
60%
Engem a férjem édesemnek hív, ez valahogy olyan természetes és általában én is így szólítom meg. A keresztnevemet soha nem mondja ki,ez régebben zavart de elfogadtam.
2012. szept. 8. 21:35
 8/9 ava87 ***** válasza:
100%
Ez miért lenne baj? Van aki nem az a becézgetős típus, illetve van az a típus, akit egyszerűen képtelenség becézgetni :)
2012. szept. 8. 22:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, igazából kíváncsi voltam, van e esetleg más is így. Hat éve vagyunk együtt, és igaza lehet, az egyik válaszolónak, aki azt írta, hogy talán attól félek, hogy sebezhetőnek tűnnék, illetve válnék ezáltal. Nem tudom, egyszerűen nem megy:) De nem is panaszkodott érte, szóval csak eszembe jutott, ráértem kicsit, gondoltam felteszem itt a kérdést :)
2012. szept. 8. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!