Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan érzésem van, mintha a...

Olyan érzésem van, mintha a páromat nem is érdekelném, sokszor meg sem hallgat, szerintetek?

Figyelt kérdés
Van, hogy pl történt velem valami érdekes, és azt meg is szeretném vele osztani, de csak leráz. Vagy belekezdek, és látom, hogy üres járat van nála, nem is figyel. Vagy épp mást csinál, és kõzben úgy tesz mintha figyelne. Keveset vagyunk együtt, legalább azt a kis idöt egymásra számhatnánk. Elejében meghallgattam ha nem is érdekelt amit mond, mert engem sem tud lekötni minden téma amir neki érdekes. De ö csak elhessegetett ha nem volt kedve hozzám. Így sokszor nekem sincs kedvem már öt meghallgatni..
2012. aug. 16. 07:39
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem kissé elhidegültetek egymástól! Ha folytatni akarod vele, akkor üljetek le, beszéljétek meg,hogy mi az amit a másik is szeretne. Nekünk ez működik több mint 1 éve!

17/F

2012. aug. 16. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!